Κλάτενμπεργκ σε διαιτητές: «Δίνετε 50-100 ευρώ σε δημοσιογράφους να σας προστατεύουν αλλά μετά θα έχετε θέματα» | piperata.gr Skip to main content
κλατενμπεργκ διαιτητεσ- ελληνεσ διαιτητεσ- ελληνικο ποδοσφαιρο- δημοσιογραφοι διαιτητεσ- κεντρικη επιτροπη διαιτησιασ-

Κλάτενμπεργκ σε διαιτητές: «Δίνετε 50-100 ευρώ σε δημοσιογράφους να σας προστατεύουν αλλά μετά θα έχετε θέματα»

Ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ έγινε έξαλλος με τους διαιτητές της Ελλάδας, στην τελευταία τους τηλεδιάσκεψη,η οποία είχε κεντρικό θέμα τη σχέση των ΜΜΕ με τους διαιτητές.

 

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ την περασμένη Τρίτη σε τηλεδιάσκεψη που είχε με τους διαιτητές της Super League, συζήτησε μαζί τους διάφορα θέματα γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, ο Άγγλος πρώην ρέφερι παρουσίασε και τον συμπατριώτη του, Τζέικ Κόλινς, προσθέτοντας έτσι ακόμα ένα μέλος δίπλα του, με το οποίο συνεργάζεται πολλά χρόνια.

 

Ο παλαίμαχος διεθνής βοηθός, ήταν για χρόνια στο πλευρό του Κλάτενμπεργκ, ενώ φαίνεται ότι θα έχει στην ευθύνη του τους βοηθούς των διαιτητών. Ωστόσο, το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ τα έβαλε με τους Έλληνες ρέφερι, κατηγορώντας τους για διαρροές σε ΜΜΕ και πολύ καλές σχέσεις μαζί τους.

 

Όπως τους εξήγησε μάλιστα έχουν την επιλογή όποιοι θέλουν να πληρώνουν τους δημοσιογράφους ή άλλους συναδέλφους τους για να τους «προστατεύσουν» για τα διαιτητικά τους λάθη στους αγώνες. Όμως αυτό μετά θα το πληρώσουν. «Μιλάτε με δημοσιογράφους και δίνετε πράγματα. Εάν εσείς τώρα θέλετε να δίνετε σε δημοσιογράφους 50-100 ευρώ, για να σας προστατεύουν στα λάθη σας κάντε το. Όμως δεν κάνετε καλό, θα το βρείτε μπροστά σας και θα έχετε θέματα. Μην έχετε ανασφάλεια και σίγουρα δεν μπορούν να σας βοηθήσουν.

Στηρίξτε με για να σας στηρίξω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κλάτενμπεργκ. Για τους ξένους διαιτητές επισήμανε πως δεν θα σταματήσουν να έρχονται αλλά είναι στο χέρι των Ελλήνων ρέφερι και στην απόδοσή τους να μειωθεί η παρουσία τους και να παίζουν περισσότερο σε μεγάλα ματς οι Έλληνες.

 

Γενικά πάντως ο Κλάτενμπεργκ είναι πολύ ενοχλημένος από τις διαρροές που υπάρχουν προς τον Τύπο αλλά και την αντιμετώπιση συγκεκριμένων θεμάτων και καταστάσεων.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV