Κούγιας: Ανέλαβε την υπεράσπιση του Λιγνάδη - Νέα καταγγελία «καίει» τον σκηνοθέτη | piperata.gr Skip to main content
Λιγνάδης

Κούγιας: Ανέλαβε την υπεράσπιση του Λιγνάδη - Νέα καταγγελία «καίει» τον σκηνοθέτη

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρέθηκε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ο οποίος μάλιστα όταν αναχώρησε συνοδευόταν από τον δικηγόρο του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκο Γεωργουλέα, μετά από επίσκεψη στον υπό κράτηση σκηνοθέτη-ηθοποιό. 

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός του Alpha, ο ποινικολόγος θα αναλάβει την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με βαρίες κατηγορίες για κατα συρροή βιασμός ανήλικων παιδιών αλλά και επιπλέον κακουργήματα. 

 

Νέα καταγγελία «καίει» τον Λιγνάδη

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των καταθέσεων περιλαμβάνεται κι αυτή ενός τραγουδιστή – ηθοποιού που προσήλθε στον εισαγγελέα, δηλώνοντας ότι επιθυμεί να καταθέσει.

 

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής – ηθοποιός δεν υπήρξε θύμα, ωστόσο κατέθεσε για περιστατικά που συνδέονται με τον πρώτο μηνυτή και φέρεται να εισέφερε στην έρευνα πληροφορίες για το προφίλ και τη γενικότερη συμπεριφορά του σκηνοθέτη που κατηγορείται για το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή.

 

Πλέον, οι εισαγγελείς καταβάλουν προσπάθεια να να ερευνήσουν όλες τις καταγγελίες που φτάνουν στα χέρια τους κάνοντας αγώνα δρόμου για να προλάβουν ενδεχόμενο παραγραφής.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV