Μαρινάκης: Φραστική επίθεση σε Σιδηρόπουλο- Καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα | piperata.gr Skip to main content
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Μαρινάκης: Φραστική επίθεση σε Σιδηρόπουλο- Καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα

Λίγες μέρες μετά την επίσημη επιστροφή του στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, επιτέθηκε φραστικά στον Τάσο Σιδηρόπουλο στον αγώνα με τον Αρη και αναμένεται να τιμωρηθεί αφού το επεισόδιο καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα.

 

Επειτα από τις δικαστικές περιπέτειες των τελευταίων ετών, που τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει τη θέση του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε ξανά την προεδρία των ερυθρόλευκων. Το πρώτο του παιχνίδι που παρέστη ξανά ως πρόεδρος ήταν αυτό κόντρα στον Άρη στο “Γ. Καραϊσκάκης” και ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, κατόρθωσε να μπει το όνομα του στο φύλλο αγώνος…

 

Σιδηρόπουλος

 

Κατέβηκε στη φυσούνα και στόλισε με... γαλλικά τον Σιδηρόπουλο

Παρότι δεν υπήρξε καμία αμφισβητούμενη φάση, οι ερυθρόλευκοι είχαν παράπονα για τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου και ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε στη φυσούνα. Εκεί φέρεται να επιτέθηκε φραστικά στον Δωδεκανήσιο ρέφερι.

 

Η λεκτική επίθεση Μαρινάκη κατά των διαιτητών, πάντως, καταγράφηκε κανονικά στο Φύλλο Αγώνα από τον Σιδηρόπουλο. Κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται αμέσως μετά την τυπική επιστροφή του, να …τσιμπήσει την πρώτη του “καμπάνα” το αφεντικό του Ολυμπιακού που κατέχει εκ νέου θεσμικό ρόλο. Η απόφαση για τιμωρία αναμένεται από το πειθαρχικό όργανο της Superleague.

 

super league

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV