Μήνυση Ακρίτα κατά Χαραλαμπόπουλου Λινάρδου και in.gr | piperata.gr Skip to main content
Ακρίτα

Μήνυση Ακρίτα κατά Χαραλαμπόπουλου Λινάρδου και in.gr

Σε μήνυση κατά του δημοσιογράφου Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου και της ιστοσελίδας in.gr θα προχωρήσει η Έλενα Ακρίτα, όπως απόκάλυψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

 

Η Έλενα Ακρίτα καταθέτει αγωγή εναντίον του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, της ιστοσελίδας του in.gr αλλά και του σκηνοθέτη Σταμάτη Λινάρδου.

 

Συγκεκριμένα, η Έλενα Ακρίτα καταγγέλλει συκοφαντία καθώς ένας «παντελώς άγνωστος σε εμάς συκοφάντης θα κληθεί στα δικαστήρια μετά από τη μήνυση και την αγωγή που θα του κάνουμε, οι δικοί μας μάρτυρες θα είναι ακριβώς τα άτομα που ο τύπος αναφέρει».

 

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

 

«Λευτερακη Χαραλαμπόπουλε, δολοφονία χαρακτήρα σε μένα ούτε που να την διανοηθείς μανάρι μου. Θα φτύσεις το γάλα που βύζαξες. O Λευτεράκης Χαραλαμπόπουλος του in.gr συνεχίζει την επίθεση στο πρόσωπο μου βάζοντας άτομο του οποίου το όνομα πρώτη φορά ακούμε ο Γιώργος Κυριτσης κι εγώ, να μας κατηγορήσει ότι τον διώξαμε λέει από τηλεοπτική δουλειά. Τον τύπο αυτόν ούτε στη φάτσα δεν τον ξέρουμε, ούτε χαίρω πολύ δεν έχουμε πει. Πρόκειται για σίριαλ που ο Γιώργος έγραψε, εγώ ήμουν σύμβουλος σεναρίου κι ούτε έξω από το πλατό των γυρισμάτων δεν είχα περάσει ποτέ.Κι επειδή ο παντελώς άγνωστος σε εμάς συκοφάντης θα κληθεί στα δικαστήρια μετά από τη μήνυση και την αγωγή που θα του κάνουμε, οι δικοί μας μάρτυρες θα είναι ακριβώς τα άτομα που ο τύπος αναφέρει.

 

Δηλαδή ο υπεύθυνος σκηνοθέτης Δημήτρης Σοφιανόπουλος, ο διευθυντής παραγωγής Μιχάλης Δεναξάς και ο παραγωγός της Stefi Films Βιτόριο Πιετρα. Και φυσικά όλοι οι άξιοι ηθοποιοί που έλαβαν μέρος στην σειρά. Αγωγή επίσης θα κάνουμε και στην ιστοσελίδα in.gr και τον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο για την άθλια και συκοφαντική εμπλοκή του ονόματος σε οποιοδήποτε περιστατικό έγινε και το οποίο αποδεδειγμένα αγνοούμε. Και μάλιστα ο συντάκτης του κατάπτυστου αυτού κειμένου παραβίασε όλες τις αρχες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας διότι δεν μάς πήρε καν ένα τηλεφωνο για να διασταυρώσει την ειδηση. Θα τα πούμε στα δικαστήρια λοιπόν και με τον τύπο αυτόν και με το in.gr. Λευτεράκη, ήδη μίλησα με τον διευθυντή παραγωγής κ. Μιχάλη Δεναξά και επιβεβαιώνει ακριβώς αυτά που έγραψα εδώ. Και θα τα επιβεβαιώσουν και οι υπόλοιποι.

 

Όσο για μας τις εξετάσεις μας τις έχουμε δώσει και είναι εκατοντάδες οι συνεργάτες μας στην τηλεόραση που θα καταθέσουν για το ήθος και τον επαγγελματισμό μας.

 

Θα περάσεις καλά με μένα που έμπλεξες, λασπολόγε σε διατεταγμένη υπηρεσία.in.gr»
 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV