Πάλη: Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταθέτουν ερώτηση στη Βουλή - Υπόλογοι Αυγενάκης και Μαυρωτάς | piperata.gr Skip to main content
συριζα βουλευτες - τσιπρας πολακησ - τσιπρας λιγναδης - αυγενακης αθλητικος εισαγγελεας - Χρήστος Σπρίτζης -

Πάλη: Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταθέτουν ερώτηση στη Βουλή - Υπόλογοι Αυγενάκης και Μαυρωτάς

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του PIPERATA.GR, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να καταθέσουν ερώτηση στη Βουλή προς την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για τα «Σόδομα και Γόμαρα» που αφήνουν να συμβαίνουν στην ομοσπονδία Πάλης. 

 

...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη «Πιπεράτα Παρασκήνια», η ερώτηση κατατίθεται σήμερα από τους κ. Χρήστο Σπρίτση, Γιώργο Τσίπρα και Θάνο Μωραϊτη, για την οποία ήδη από το πρωί της Δευτέρας (22/2) μαζεύονται υπογραφές από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. 

 

Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναμένεται να εγκαλούν τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και τον ΓΓΑ, Γιώργο Μαυρωτά, διότι   για ανεξήγητους... λόγους, ενώ είχαν ξεκινήσει την καθαίρεση της διοίκησης, ξαφνικά άλλαξαν ρώτα και δείχνουν να ανέχονται ή ακόμη και να θέλουν να συγκαλύψουν για πολύ σοβαρά ζητήματα τη διοίκηση της ομοσπονδίας Πάλης, η οποία έπρεπε ήδη να ήταν έκπτωτη από το περασμένο καλοκαίρι. 

 

Κι όλα αυτά, σε αντίθεση με τη σπουδή και τον υπέρμετρο ζήλο που δείχνουν για ομοσπονδίες στις οποίες θέλουν ενόψει εκλογών να ελέγξουν τα διοικητικά συμβούλια και επεμβαίνουν άκομψα ή και ωμά...

 

Και, σε κάθε περίπτωση, μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις των τελευταίων εβδομάδων, σχεδόν για κάθε είδους αδίκημα, ακόμη και για βιασμούς, σεξουαλικές παρενοχλήσεις και εκπορνεύσεις αθλητριών/αθλητών, θα έπρεπε να είχαν αναλάβει καταλυτικές πρωτοβουλίες. Κι όχι να παρακολουθούν ως απλοί θεατές -αν όχι εντέχνως ακόμη και να συγκαλύπτουν- όσα καταγγέλλονται και αποκαλύπτονται για παράγοντες και διοικούντες στην ΕΛΟΠ: τόσο από το PIPERATA.GR όσο και από αναρίθμητα πλέον μέσα ενημέρωσης. 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι πληροφορίες της στήλης λένε πως, για την υπόθεση, ειδικά όσον αφορά στο ζήτημα κυκλώματος πορνείας στην ομοσπονδία Πάλης, έχει δείξει προσωπικά ενδιαφέρον ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. 

Μάλιστα, ο κ. Αλέξης Τσίπρας, έχει ζητήσει από στενούς συνεργάτες και αρμόδιους βουλευτές του κόμματος του, να ενημερώνεται ανελλιπώς για οτιδήποτε σχετικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αλλά και για το πως αντιδρούν -αν αντιδρούν- η δικαιοσύνη και η κυβέρνηση. 

 

*Για περισσότερα, εντός της ημέρας... Μείνετε συντονισμένοι με το PIPERATA.GR!

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV