Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια για τον Δημήτρη Λιγνάδη | piperata.gr Skip to main content
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συμμετείχε σήμερα μαζί με πολλούς άλλους καλλιτέχνες στην διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού που είχε σαν αίτημα την παραίτηση της υπουργού Λίνας Μενδώνη και αποκάλυψε πως γνώριζε 20 χρόνια για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

 

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, δήλωσε πως όχι μόνο γνώριζε για τα φρικτά πεπραγμένα του Λιγνάδη αλλά και είχε ενθαρρύνει ανήλικα παιδιά-θύματά του σκηνοθέτη να μιλήσουν.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

 

«Ζητάμε την παραίτηση της Υπουργού Πολιτισμού»

 

«Εγώ προσωπικά έχω έρθει για συμπαράσταση. Δεν πάει άλλο. Έχουμε ξεκινήσει έναν αγώνα και πρέπει να τον ολοκληρώσουμε. Ζητάμε την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού γιατί θεωρούμε ότι δεν καλύπτει καθόλου σωστά τη θέση της. Πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί για να μπορέσουμε να εργαζόμαστε ως κανονικοί άνθρωποι, χωρίς να φοβόμαστε οποιουδήποτε τύπου επίθεσης», τόνισε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην κάμερα.

 

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη, είπε: «Γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Πώς μπορεί να μιλήσει κάποιος όταν δεν έχει συμβεί στον ίδιο; Εγώ έχω προσπαθήσει να παροτρύνω όλα αυτά τα χρόνια, αυτά τα παιδιά να μιλήσουν. Όλος ο κόσμος που αναρωτιέται “γιατί δεν μίλησαν”, να σκεφτεί ότι πρόκειται για ανήλικα παιδιά στη συγκεκριμένη περίπτωση. Όταν σου δίνεται ευκαιρία να ξεκινήσεις τη δουλειά σου ο φόβος είναι τεράστιος για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου μπροστά σε ανθρώπους που έχουν κέραια θέση στα πράγματα. Για μένα ήταν σκοπός της ζωής μου να είμαι σήμερα εδώ»..

 

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV