Πολάκης: Η Μενδώνη είναι το χρήσιμο πλυντήριο Μητσοτάκη, Βενιζέλου, Σαμαρά - Καλύπτει κι άλλους με αχαλίνωτη σεξουαλική όρεξη | piperata.gr Skip to main content
Πολάκης

Πολάκης: Η Μενδώνη είναι το χρήσιμο πλυντήριο Μητσοτάκη, Βενιζέλου, Σαμαρά - Καλύπτει κι άλλους με αχαλίνωτη σεξουαλική όρεξη

Στο στόχαστρο των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη για την υπόθεση Λιγνάδη, με τον Παύλο Πολάκη να κατηγορεί την υπουργό για συγκάλυψη πολλών ακόμα εγκληματικών πράξεων από υψηλόβαθμα πρόσωπα. 

 

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας με ανάρτησή του αφήνει σοβαρές «αιχμές» σε βάρος της κα Μενδώνη, του πρωθυπουργού αλλά και άλλων σημαντικών στελεχών της δεξιάς. 

 

Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη:

 

«ΜΕΝΔΩΝΗ ...σε «νεες»περιπετειες !!!( Για να μην ξεχνάμε το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΙΟΝ της κυριας...)

 

Ο Μητσοτάκης εξακολουθεί (για λίγο ακόμα) να στηρίζει τη γελοία και επικίνδυνη Μενδώνη.

 

ΟΧΙ μόνο γιατί κάλυψε όσο χρειαζόταν (ο νοών νοείτω...) το άθλιο σίχαμα που ήταν ο "εκλεκτός" του Μητσοτάκη για την .... "πολιτισμική ανάταση" της χώρας, αλλά και

 

ΓΙΑΤΙ ξέπλυνε και επιβράβευσε ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ για σοβαρά οικονομικά εγκλήματα στο ΥΠ.ΠΟ, οι οποίοι έχουν διατελέσει μέλη του Δ.Σ. του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Υπουργείου (που λειτουργούσε ως μικρό ΚΕΕΛΠΝΟ) και κατηγορούνται για διασπάθιση δημοσίου χρήματος εκατομμυρίων ευρώ (το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους τα υπολογίζει σε πάνω από 40)!!

 

-Έναν (κύριο Κίσσα) παρότι κατηγορείται με άλλους 16 για εμπλοκή στην υπόθεση των μαϊμού δανείων του Ταμείου Αλληλοβοήθειας, τον έκανε Προϊστάμενο της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου του Υπουργείου (!!!!), ενώ αρνήθηκε να ξεκινήσει την πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του παρά τα σχετικά δημοσιεύματα και τις ερωτήσεις στη Βουλή από τον Χρ. Βερναδάκη του Σύριζα και άλλων συναδέλφων από το ΜΕΡΑ25...

 

Επίσης τον εν λόγω κύριο τον διόρισε και στο ΚΑΣ!!!!

 

-Άλλον (κύριο Τσιακοπιάκο), πρώην Πρόεδρο του Δ.Σ του αμαρτωλού Ταμείου Αλληλοβοήθειας και βασικό κατηγορούμενο για σωρεία κακουργημάτων (τον οποίο η Κονιόρδου είχε παραπέμψει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο γιατί απουσίαζε από την εργασία του επί 8 μήνες), η Μενδώνη τον τοποθέτησε σε Ομάδα Εργασίας του Υπουργείου! (Δείτε φωτό)

 

Μενδώνη = το χρήσιμο πλυντήριο για τα σκάνδαλα επί ημερών Βενιζέλου, Σαμαρά και άλλων στο Υπουργείο Πολιτισμού!

 

Μητσοτάκη, αυτά έχουν κατατεθεί στη Βουλή! Σε συμβουλεύω να μην πεις κι εσύ ότι "εξαπατήθηκες" από την κυρία Μενδώνη" !!

 

ΥΓ: Κυκλοφορεί η πληροφορία ότι η κυρία αυτή κάλυπτε και άλλους με αχαλίνωτη σεξουαλική όρεξη στο ΥΠ.ΠΟ! Θα ανοίξουν τα στόματα..»

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV