ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ καταδικάζουν την παρέμβαση στον Action 24 | piperata.gr Skip to main content
παρέμβαση στον Action 24

ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ καταδικάζουν την παρέμβαση στον Action 24

Καταδίκασαν την παρέμβαση με μπογιές που εξαπέλυσε ομάδα αγνώστων εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Action 24 τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

 

ΣΥΡΙΖΑ: «Κατά της ελευθερίας του Τύπου η επίθεση στον Action 24»

 

«Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 είναι μια απολύτως καταδικαστέα ενέργεια που στρέφεται κατά της ελευθερίας του Τύπου. Εκφράζουμε την υποστήριξή μας στους εργαζόμενους του καναλιού», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

«Η επίθεση εναντίον του Αction24 είναι απολύτως καταδικαστέα. Τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού δεν χωράνε στην Δημοκρατία», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης δήλωσε: «Η επίθεση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Αction24 είναι επίθεση εναντίον της ελευθερίας του λόγου και κατά της Δημοκρατίας. Οι υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημ. Κουφοντίνα δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η Δημοκρατία είναι ισχυρή και τέτοιες ενέργειες είναι απόλυτα καταδικαστέες από κάθε δημοκρατικό πολίτη».

 

Γαϊτάνης: «Χτύπημα εναντίον της ελευθεροτυπίας»

 

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης αναφέρει: «Η επίθεση εναντίον του Action24 είναι ένα ακόμα χτύπημα εναντίον της ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας απο τους οπαδούς του καταδικασμένου τρομοκράτη. Καταδικάζουμε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια. Καμμία ανοχή σε τέτοιου είδους πράξεις. Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν εκφοβίζεται».Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV