Δίκη Χρυσής Αυγής: Πιθανότατα σήμερα η απόφαση για τις αναστολές | piperata.gr Skip to main content
Δίκη Χρυσής Αυγής: Πιθανότατα σήμερα η απόφαση για τις αναστολές

Δίκη Χρυσής Αυγής: Πιθανότατα σήμερα η απόφαση για τις αναστολές

Τα τελευταία αιτήματα που προέβαλαν οι Γιάννης Λαγός και Ηλίας Κασιδιάρης αναμένεται να απασχολήσουν σήμερα τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

 

Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής διά των συνηγόρων του έχει ζητήσει να προσκομιστούν στο δικαστήριο δύο βουλεύματα, ένα του 2015 και ένα του 2019, στα οποία –όπως είπε και η εισαγγελέας- φαίνεται ότι δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους εν γνώσει του.

Το δεύτερο αίτημα αφορά τα όσα χθες κατήγγειλε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Αν και η αποδεικτική διαδικασία έχει τελειώσει, ο πρώην βουλευτής στις καθυστερήσεις προσήλθε στο δικαστήριο για να μιλήσει για «κυβερνητικές παρεμβάσεις» το 2013 και τηλεφωνήματα στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά με άτομο που συνομιλούσε με τον Γ. Ρουπακιά.

Ζήτησε τα όσα δήλωσε να ερευνηθούν και επανέλαβε ότι η ζωή του έχει καταστραφεί για ένα έγκλημα με το οποίο δεν έχει σχέση. Εφόσον ολοκληρωθεί και αυτή η φάση, τότε αναμένεται το δικαστήριο να διακόψει και προχωρήσει -ενδεχομένως και σήμερα- στην κρίσιμη διάσκεψη για τις αναστολές των ποινών που έχουν ζητήσει οι καταδικασθέντες. Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV