Καραχάλιος: Να αποπεμφθεί η Μενδώνη - Αναπόφευκτες οι πρόωρες εκλογές | piperata.gr Skip to main content
Καραχάλιος

Καραχάλιος: Να αποπεμφθεί η Μενδώνη - Αναπόφευκτες οι πρόωρες εκλογές

Με σκληρές κουβέντες καταφέρθηκε κατά Μαξίμου,κάνοντας λόγο για "σημιτο-σύστημα όχι αρίστων αλλά διεφθαρμένων», ο επικεφαλής του forum 2020, Νίκος Καραχάλιος, μιλώντας σχετικά με το σκάνδαλο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη

 

Το πρώην στέλεχος του Κώστα Καραμανλή μίλησε στο ράδιο 98.4.

 

Ο κ. Καραχάλιος τόνισε ότι η υπουργός Πολιτισμού θα έπρεπε ήδη να έχει αποπεμφθεί, όσο περνάει ο καιρός με κάλυψη της ίδιας , οι ευθύνες του πρωθυπουργού, Κυρίακου Μητσοτάκη, μεγαλώνουν, την ώρα που στη κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας συγκεντρώνονται υπογραφές για την αποπομπή Μενδώνη.

 

Κατά τον Νίκο Καραχάλιο, ο Πρωθυπουργός φέρει ακέραια την ευθύνη των επιλογών πολιτικά και οφείλει να την αναλάβει εδώ και  τώρα. Δεν μπορεί στο κυβερνών κόμμα , οι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί να είναι  ο πλειοψηφικός πυρήνας και μάλιστα του διεφθαρμένου συστήματος Σημίτη , έναντι των κοινοβουλευτικών της παράταξης. Δεν μπορεί ο στενός κύκλος του Πρωθυπουργού να περιλαμβάνει διαρκώς πρόσωπα, σήψης και εμπλοκής στα ειδεχθέστερα ποινικά εγκλήματα έστω κι ως κατηγορούμενοι, της  παιδεραστίας.

 

Αναπόφευκτη η φυγή σε πρόωρες εκλογές

 

Ο ίδιος εκτίμησε οτι η φυγή σε πρόωρες εκλογές από τον Μάιο και μετά θα είναι αναπόφευκτη , ενώ έκανε λόγο και για αλλοίωση της φυσιογνωμίας της παράταξης με σημάδια βαθιάς σήψης .

 

Μάλιστα ο κ. Καραχάλιος δήλωσε χαρακτηριστικά «αυτή δεν είναι κυβέρνηση αρίστων, αλλά αχρήστων που βουλιάζουν την χώρα οικονομικά αλλά και ως εκβιαζόμενοι , δημιουργούν ζητήματα και για τα εθνικά μας θέματα».

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV