Μαρινάκης σε Σιδηρόπουλο: Να πάτε να γ@μηθείτε, κι εσύ και ο Κλάτενμπεργκ | piperata.gr Skip to main content
Marinakis

Μαρινάκης σε Σιδηρόπουλο: Να πάτε να γ@μηθείτε, κι εσύ και ο Κλάτενμπεργκ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να επιτέθηκε με χυδαίες εκφράσεις στον διαιτητή της αναμέτρησης Ολυμπιακός -Αρης, Τάσο Σιδηρόπουλο, οι οποίες πάντως καταγράφηκαν και στο φύλλο αγώνα. Η εκπομπή «Δίκη στο Open» με τον Κυριάκο Θωμαΐδη έφερε στη δημοσιότητα το ακριβές περιεχόμενο του επίμαχου φύλλου αγώνα.

 

 Ο Βαγγέλης Μαρινάκης , ο οποίος ανέλαβε ξανά την προεδρία του πειραϊκού συλλόγου μετά τις δικαστικές περιπέτειες που είχε και την αθώωσή του στη δίκη των «28», σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή Σιδηρόπουλο, έφτασε μέχρι τη φυσούνα του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» και «στόλισε» με βρισιές τον διαιτητή. Ο διαιτητής του αγώνα Ολυμπιακός-Άρης, ο Τάσος κατέγραψε αναλυτικά, στο φύλλο αγώνα, την φραστική επίθεση που δέχτηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και θεωρείται δεδομένο πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρός της θα κληθούν σε απολογία, ενώ επίκειται και καμπάνα από το πειθαρχικό όργανο της Super League με βάση τα όσα προβλέπονται στον πειθαρχικό κώδικα.

 

Μαρινάκης

 

«Μ…όπ@νο εδώ βρήκες να τα κάνεις αυτά είσαι το μεγαλύτερο αρχ...ι της διαιτησίας»

Η εκπομπή "Δίκη στο Open" έφερε στο φως τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο κ. Σιδηρόπουλος. "Μετά τη λήξη του αγώνα ο πρόεδρος της ομάδας ΠΑΕ Ολυμπιακός κος Μαρινάκης βρισκόταν στον εν γένει χώρο μεταξύ της φυσούνας και των αποδυτηρίων των διαιτητών. Καθώς διέσχιζα τον χώρο με σταμάτησε μπαίνοντας μπροστά μου και αφού με εμπόδισε να φύγω με εξύβρισε λέγοντας μου τις φράσεις «Μ…ανο εδώ βρήκες να τα κάνεις αυτά είσαι το μεγαλύτερο αρ..ι της διαιτησίας». Αφού τον τράβηξαν πίσω κατάφερα να μπω στα αποδυτήρια. Ο κος Μαρινάκης μας ακολούθησε και αφού εισήλθε σε αυτά συνέχισε να βρίζει με τις φράσεις «Παλιομ…ί πήγαινε να τα πεις και στον Κλάτενμπεργκ να πάτε να γαμ…τε και εσύ και αυτός». Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποχώρησε από τα αποδυτήρια".

 

Να σημειωθεί πως ο παρατηρητής του αγώνα Ολυμπιακός-Άρης δεν αναφέρει τίποτα όσον αφορά το περιστατικό που περιγράφει στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής Σιδηρόπουλος.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV