Το σχόλιο-καρφί της Ζορμπά για το ατύχημα της Παναγιωταρέα και την υπόθεση Λιγνάδη | piperata.gr Skip to main content
Ζορμπά

Το σχόλιο-καρφί της Ζορμπά για το ατύχημα της Παναγιωταρέα και την υπόθεση Λιγνάδη

Το ατύχημα της συνεργάτιδας της Λίνας Μενδώνης, Άννας Παναγιωταρέα, σχολίασε με καυστικό τρόπο η πρώην υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά. 

 

Η προκάτοχος της Μενδώνη σχολίασε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter το ατύχημα της δημοσιογράφου, η οποία έπεσε από τις σκάλες, αφήνοντας αιχμές για τον «ατυχή» επικοινωνιακό χειρισμό στην υπόθεση Λιγνάδη από την ίδια και την υπουργό Πολιτισμού. 

 

 

Συγκεκριμένα η Ζορμπά σημειώνει: 

 

«Τον ατυχή επικοινωνιακό χειρισμό της άμισθης συμβούλου, ακολούθησε ατύχημα στη σκάλα. Φημολογείται ότι συνέβη κατά την κάθοδο, που είναι πάντοτε ολισθηρή και οδηγεί χωρίς περιστροφές κατευθείαν στην έξοδο.»

 

Αναφέροντας ότι η σκάλα στην κάθοδο είναι ολισθηρή, η Ζορμπά δείχνει εμμέσως πλην σαφώς να αμφισβητεί το αν είναι πραγματικό το συμβάν. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, προαναγγέλλει ότι ο ρόλος της Παναγιωταρέα, τουλάχιστον, σε επίπεδο επίσημου χαρακτήρα, μόλις έλαβε... τέλος!

 

 

Υπενθυμίζεται ότι η η Άννα Παναγιωταρέα, μετά το ατύχημα της θα παραμείνει εκτός του Υπουργείου Πολιτισμού για αρκετό διάστημα, ενώ αναμένεται να χειρουργηθεί, όπως αναφέρουν πληροφορίες. 

 

Το σχόλιο της Μυρσίνης Ζορμπά έγινε και με αφορμή τις δηλώσεις της Πελώνη. 

 

Σημειώνεται ότι κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, χαρακτήρισε «ατυχή» τον επικοινωνιακό χειρισμό της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς και την έκφραση της υπουργού ότι εξαπατήθηκε από έναν «επικίνδυνο άνθρωπο».

 

 Η Μυρσίνη Ζορμπά αποτελεί πολιτικό επιστήμονα και διδάκτωρ. Διετέλεσε υπουργός Πολιτισμού επί ΣΥΡΙΖΑ ενώ υπήρξε Ευρωβουλευτής επί ΠΑΣΟΚ, διορισμένη από την κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη. 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV