Χρυσή Αυγή: Στις φυλακές οδηγούνται οι καταδικασθέντες - Έφεση από τον Λαγό (vids) | piperata.gr Skip to main content
μεταγωγές

Χρυσή Αυγή: Στις φυλακές οδηγούνται οι καταδικασθέντες - Έφεση από τον Λαγό (vids)

Ξεκίνησε νωρίτερα η μεταγωγή των καταδικασθέντων της Χρυσής Αυγής στις φυλακές όπου θα εκτίσουν την ποινή τους. 

 

Οι καταδικασθέντες στην πλειονότητά τους θα οδηγηθούν στις φυλακές Δομοκού, ενώ οι υπόλοιποι θα μεταχθούν στις φυλακές Μαλανδρίνου και Τρικάλων, σύμφωνα με πληροφορίες.

 

Ωστόσο, λόγω των μέτρων για τη πρόληψη του κορωνοϊού, σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, δεν αναμένεται να ακολουθηθεί η συνήθης διαδικασία της μεταγωγής στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών στο Εφετείο.

 

Μετά από συνεννόηση των αρμόδιων Αρχών, αστυνομικός θα μεταβεί στην Εισαγγελέα Εφετών, προκειμένου να παραλάβει τα έγγραφα και να τα επιδώσει στη συνέχεια στο αρμόδιο τμήμα για τη μεταγωγή των καταδικασθέντων.

 

 

Έφεση καταθέτει ο Λαγός

 

Μόλις λίγες ώρες μετά την τελική απόφαση, ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός καταθέτει έφεση διά του συνηγόρου του για τη σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

 

Αναμένεται να υποβάλει το εφετήριο στη νομική επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου προκειμένου να μην κινηθεί η διαδικασία άρσης ασυλίας του.

 

Ήδη, το απόσπασμα της απόφασης που αφορά στον Γιάννη Λαγό διαβιβάζεται εντός της ημέρας μέσω της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου στο Ευρωκοινοβούλιο.

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV