Το μπαλωμένο Kemal Reis μετά την επακούμβηση από τη φρεγάτα «Λήμνος» σε άσκηση του ΝΑΤΟ (pic) | piperata.gr Skip to main content
Το… μπαλωμένο Kemal Reis μετά την επακούμβηση από τη φρεγάτα «Λήμνος» σε άσκηση του ΝΑΤΟ

Το μπαλωμένο Kemal Reis μετά την επακούμβηση από τη φρεγάτα «Λήμνος» σε άσκηση του ΝΑΤΟ (pic)

Με εμφανή τα σημάδια της «επακούμβησης» από τη φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ εμφανίστηκε το τουρκικό πλοίο Kemal Reis στην ανθυποβρυχιακή συμμαχική άσκηση του ΝΑΤΟ στην ανατολική Μεσόγειο.

 

Το επισημαίνει με ανάρτησή του στο Facebook ο Νίκος Τριάντης:

 

«Τα σημάδια του έρωτα.

Φωτογραφία από το λιμάνι Κατάνια της Σικελίας και την ανθυποβρυχιακή άσκηση Dynamic Manda 2021 NATO. Η φρεγάτα KemalReis F247 του Τουρκικού ναυτικού κάνει την πρώτη της εμφάνιση μετά από 7 μήνες με ένα μπάλωμα στο σημείο της επακούμβησης με την φρεγάτα Λήμνος F451 του ΠΝ»

 

Υπενθυμίζεται ότι το περαστικό με την «επακούμβιση» του ΛΗΜΝΟΣ στο Kemal Reis είχε αποκαλυφθεί στις 12 Αυγούστου.

 

KEMAL REIS

 

Η ανθυποβρυχιακή συμμαχική άσκηση

Από χθες 22 Φεβρουαρίου μέχρι τις 5 Μαρτίου διεξάγεται στην Κεντρική Μεσόγειο η ανθυποβρυχιακή Συμμαχική άσκηση «Dynamic Manta 2021».

 

Στη φετινή άσκηση παίρνουν μέρος πέντε πλοία επιφανείας με τα οργανικά τους ελικόπτερα από την Ελλάδα, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Τουρκία και πέντε υποβρύχια από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Τουρκία και τις ΗΠΑ. Επιπλέον, συμμετέχουν πέντε αεροσκάφη ναυτικών επιχειρήσεων από την Ελλάδα, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία και τις ΗΠΑ.

 

Τέλος, δίνει το παρών η ομάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Charles de Gaulle, που αποτελείται από το ομώνυμο πλοίο, ένα γαλλικό υποβρύχιο και πολεμικά πλοία της Γαλλίας, της Ελλάδας, του Βελγίου και των ΗΠΑ. Με άλλα λόγια, στη φετινή άσκηση θα υπάρχει πλούσια ελληνική συμμετοχή.

 

Η άσκηση «Dynamic Manta» πραγματοποιείται υπό το NATO σε ετήσια βάση, με σκοπό την εκπαίδευση των συμμετεχόντων στον ανθυποβρυχιακό πόλεμο υπό ρεαλιστικές συνθήκες, σε σύνθετα επιχειρησιακά σενάρια και περιβάλλον πολλαπλής απειλής, καθώς και την προαγωγή του επιπέδου της συνεργασίας των μονάδων σε συμμαχικό πλαίσιο.

 

Τα σημάδια του έρωτα. Φωτογραφία από το λιμάνι Κατάνια της Σικελίας και την ανθυποβρυχιακή άσκηση Dynamic Manda 2021...

Δημοσιεύτηκε από Nicos Triantis στις Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV