Φλώρος: «Εν Rafale οφθαλμού, οι ένοπλες δυνάμεις σε νέα εποχή» | piperata.gr Skip to main content
Φλώρος: «Εν Rafale οφθαλμού, οι ένοπλες δυνάμεις σε νέα εποχή»

Φλώρος: «Εν Rafale οφθαλμού, οι ένοπλες δυνάμεις σε νέα εποχή»

Το μήνυμα ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις περνούν σε νέα εποχή με την απόκτηση των 18 γαλλικών μαχητικών Rafale εξέπεμψε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, μετά την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ των δύο υπουργών Αμυνας Ελλάδας και Γαλλίας.

 

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις σε νέα εποχή!! Οι Ίκαροι μας κυριαρχούν και θα κυριαρχούν στους αιθέρες» αναφέρει, με ανάρτηση στο twitter, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ για τη συμφωνία για την απόκτηση των γαλλικών αεροσκαφών Rafale.

 

«Η εξαιρετικά τιμητική επίσκεψη της ΥΠΑΜ @florence_parly της φίλης και συμμάχου Γαλλίας επισφράγισε την συμφωνία για την ένταξη των πανίσχυρων RAFALE στο οπλοστάσιο μας. Une Présence très honorable et un contrat très considérable!!!», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, με την ευκαιρία της σημερινής επίσκεψης στην Ελλάδα της Γαλλίδας υπουργού 'Αμυνας Φλoράνς Παρλί.

 

 

«Εν «RAFALE» ("ριπή") Οφθαλμού, Νέο Αεροσκάφος!! Οι Ένοπλες Δυνάμεις σε νέα εποχή!! Οι Ίκαροι μας κυριαρχούν και θα κυριαρχούν στους αιθέρες!! Τιμή και δόξα στο προσωπικό της ΠΑ!!! Το αξίζει!!!» σχολίασε περαιτέρω αναφερόμενος στη συμφωνία για την απόκτηση των γαλλικών αεροσκαφών Rafale.

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV