Εξαδάκτυλος-Κορωνοϊός: Μπορεί να δούμε αριθμούς που δεν διανοούμαστε - Και πάνω από 1000 κρούσματα | piperata.gr Skip to main content
κορωνοϊός

Εξαδάκτυλος-Κορωνοϊός: Μπορεί να δούμε αριθμούς που δεν διανοούμαστε - Και πάνω από 1000 κρούσματα

Την ανάγκη να τιθασευτεί η εξάπλωση των κρουσμάτων κορωνοϊού αλλιώς «η σημερινή κατάσταση θα είναι μια γλυκιά ανάμνηση», επεσήμανε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

 

«Αν δεν τιθασευτεί η εξάπλωση θα βρεθούμε σε καταστάσεις τραγικές και πρέπει να τις γλιτώσουμε πάση θυσία. Είναι η τελευταία ευκαιρία να τιθασεύσουμε με απλά μέτρα την κυκλοφορία του ιού» είπε στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ 104.6, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της επιτροπής των ειδικών του υπουργείου Υγείας, με αφορμή το γεγονός ότι ο Σεπτέμβριος έχει εξελιχθεί στον φονικότερο μήνα «καθώς έχει ξεπεράσει και τον Απρίλιο».

 

«Περισσότερα από 1000 κρούσματα»

 

«Αν δεν τιθασευτούν οι αριθμοί θα πρέπει να υπάρξουν οπωσδήποτε μέτρα γιατί αν δεν γίνει αυτό θα δούμε αριθμούς που δεν διανοούμαστε» συμπλήρωσε κάνοντας λόγο και για πολύ περισσότερα από 1000 κρούσματα». «Τα μαθηματικά μοντέλα δείχνουν εικόνες που η σημερινή κατάσταση θα αποτελεί γλυκιά ανάμνηση» υπογράμμισε ο κ. Εξαδάκτυλος, χτυπώντας «καμπανάκι» για το τι μπορεί να συμβεί αν δεν περιοριστεί άμεσα η διασπορά του ιού.

 

Τέλος, σχολιάζοντας του «ψιθύρους» για κλείσιμο των σχολείων τις επόμενες ημέρες, ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, ξεκαθάρισε, ότι «δεν εξετάζουμε να κλείσουν τα σχολεία».
 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.