Παναγιώτης Ψωμιάδης: Από περιφερειάρχης...ψιλικατζής (pic) | piperata.gr Skip to main content
Παναγιώτης Ψωμιάδης: Από περιφερειάρχης...ψιλικατζής (pics)

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Από περιφερειάρχης...ψιλικατζής (pic)

O πρώην βουλευτής της ΝΔ και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, έκανε στροφή προς το επιχειρείν και άνοιξε...ψιλικατζίδικο!

 

Στροφή στην καριέρα του κάνει ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης! Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, αφού πειραματίστηκε με την πολιτική, το τραγούδι και τις τηλεπωλήσεις, αποφάσισε να ασχοληθεί με το επιχειρείν και άνοιξε το δικό του μίνι μάρκετ.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης διατηρεί τους τελευταίους μήνες κατάστημα το ψιλικά Stasi Stores, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Εγνατίας, κοντά στην πλατεία Βαρδάρη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

 

ψωμιαδησ

 

Ο πρώην περιφερειάρχης που κατέχει το μάρκετινγκ, δίνει το παρόν συχνά στο μαγαζί του προκειμένου να έρχεται σε προσωπική επαφή με τους πελάτες του: 

«Δημιουργήσαμε ένα μίνι μάρκετ που πουλάμε χυμούς, γρανίτες, τυρόπιτες, κουλούρια έναν εκπληκτικό καφέ και φυσικά όλα τα προϊόντα οικιακής χρήσεως, ζαχαρώδη, τσιγάρα, εισιτήρια λεωφορείου… Λίγο πολύ τα έχουμε όλα» αναφέρει ο ίδιος και προσθέτει ότι οι πελάτες που θα κάνουν οποιαδήποτε αγορά από το μίνι μάρκετ θα μπαίνουν σε μηνιαία κλήρωση για δωροεπιταγή των 30 ευρώ.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV