Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή έγραψαν ιστορία: Το ντουέτο της χρονιάς! (vids) | piperata.gr Skip to main content
Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή έγραψαν ιστορία: Το ντουέτο της χρονιάς! (vids)

Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή έγραψαν ιστορία: Το ντουέτο της χρονιάς! (vids)

Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή μετά από δεκαετίες επιτυχημένων πορειών και μιας αμφιλεγόμενης κόντρας που θύμιζε "βεντέτα"...έκαναν το ντουέτο της χρονιάς και έγραψαν ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο στον τελικό του J2US.

 

Και η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη...

Η Άννα Βίσση καλεσμένη από τον Νίκο Κοκλώνη στον τελικό του J2US, μετά από μια σόλο εμφάνιση στη σκηνή έρχεται η ώρα να καλέσει στην πίστα την Δέσποινα Βανδή...

Αν κι η Άννα Βίσση είπε ότι τώρα την χάλασαν σε πολύ κόσμο που τις ήθελαν παντοτινά σε κόντρα, δεν μπόρεσαν να κρύψουν την αγάπη και την εκτίμηση που έχουν η μία για την άλλη και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό.

 

Οι διάλογοι έχουν ως εξής:

Α.Β.: Πως είσαι;

Δ.Β.: Πως από εδώ;

Α.Β.: Επειδή ήσουν εσύ. Εμένα μου πέρασε η αμηχανία.

Δ.Β.: Κι εμένα. Άντε στα τσακίδια.

Α.Β.: Τόσο γρήγορα αγαπηθήκαμε δηλαδή; Έχεις καταλάβει ότι μάλλον τους την έχουμε σπάσει λίγο. Υπάρχουν άνθρωποι που λένε πως; Υπήρχε μια ίντριγκα. Ήταν σέξι όλο αυτό.

Δ.Β.: Εντάξει 25 χρόνια περάσανε. Θέλω να κάνουμε ένα ντουέτο μαζί, σαν αυτά που έχεις κάνει, όπως με τον Καρβέλα. Εσύ θα κάνεις τον Καρβέλα κι εγώ κάνω τέλεια την Βίσση.

 

 

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως έφερε κοντά την Άννα Βίσση με την Δέσποινα Βανδή! Συγκεκριμένα ο παραγωγός και παρουσιαστής κάλεσε στο σπίτι του για πρόβα την Άννα Βίσση και όσο εκείνη τραγουδούσε κάλεσε παράλληλα και την Δέσποινα Βανδή χωρίς να γνωρίζει η μία την ύπαρξη της άλλης στο σπίτι...Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά η ατμόσφαιρα κράτησε ηλεκτρισμένη για ένα με δύο λεπτά...μετά έγιναν αχώριστες!

 

Το φιλί αλά Μαντόνα - Μπρίντεϊ

Και έρχεται η ώρα να κλείσει το "πρόγραμμα" με την Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή να δίνουν ένα φιλί στο στόμα! Συμφιλίωσης ή αμηχανίας; Η ιστορία θα δείξει...

 

 

Όπως ήταν αναμενόμενο τα social media πήραν φωτιά με το #τελικόςj2us να γίνεται έκτο trend παγκοσμίως!

 

J2US

 

Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή τα έδωσαν όλα στην πίστα, τραγούδησαν η μία επιτυχίες της άλλης και στο τέλος ανέφεραν ότι ποτέ δεν είχαν κάτι μεταξύ τους αλλά η showbiz τις ήθελε σε κόντρα. 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV