Η αμερικανική ακτοφυλακή πυροβολεί καρχαρία την ώρα που πλησιάζει τους λουόμενους (vid) | piperata.gr Skip to main content
καρχαρίας

Η αμερικανική ακτοφυλακή πυροβολεί καρχαρία την ώρα που πλησιάζει τους λουόμενους (vid)

Την συγκλονιστική στιγμή όπου η αμερικανική ακτοφυλακή πυροβολεί καρχαρία που πλησιάζει απειλητικά τους λουόμενους στα νερά του Ειρηνικού Ωκεανού κατέγραψε βίντεο. 

 

Μέλος του σκάφους Cutter Kimball πυροβόλησε εναντίον του μήκους δυόμιση καρχαρία, όταν άρχισε να κατευθύνεται προς τους συναδέλφους του, που βλέποντας την καλοκαιρία αποφάσισαν να κάνουν μια βουτιά. Παρά τα πυρά ο καρχαρίας συνέχισε να κινείται προς το μέρος των λουομένων, μέχρι που τελικά απομακρύνθηκε.

 

 

Ευτυχώς όλα τα μέλη του πληρώματος διέφυγαν τον κίνδυνο, αλλά «θα διηγούνται επί χρόνια την περιπέτειά τους», όπως ανέφεραν σε ανάρτησή τους στο Facebook «όταν ο καρχαρίας σαν σε σκηνή ταινίας τρόμου του Χόλιγουντ» εμφανίστηκε από το πουθενά σε απόσταση περίπου 10 μέτρων». Σημειωτέον ότι και ο καρχαρίας απέφυγε τα χειρότερα, αφού καμία από τις σφαίρες δεν τον πέτυχε. Μόνον ένας από τους λουόμενους γδάρθηκε ελαφρώς στο πόδι και μάλιστα στο κέντρο ενός τατουάζ μ’ έναν καρχαρία με ορθάνοιχτα σαγόνια, την ώρα που προσπαθούσε να ανέβει πανικόβλητος στο σκάφος!

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV