Ρόδος: Ανήλικοι τα θύματα της τραγωδίας – Εκαναν kitesurfing όταν έσπασε το σκοινί και έπεσαν στα βράχια | piperata.gr Skip to main content
Ρόδος: Ανήλικοι τα θύματα της τραγωδίας – Εκαναν kitesurfing όταν έσπασε το σκοινί και έπεσαν στα βράχια

Ρόδος: Ανήλικοι τα θύματα της τραγωδίας – Εκαναν kitesurfing όταν έσπασε το σκοινί και έπεσαν στα βράχια

Δύο ανήλικα παιδιά είναι τα θύματα της τραγωδίας ανοιχτά της Λίνδου, στη Ρόδο, και ένα τρίτο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένο.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της «Ροδιακής» οι τρεις ανήλικοι ήταν τουρίστες που έκαναν kitesurfing όταν ξαφνικά έσπασε το σκοινί που τραβούσε το αλεξίπτωτο τους, με αποτέλεσμα να πέσουν από μεγάλο ύψος σε βραχονησίδα που βρίσκεται ανάμεσα στους Πεύκους και τη Λίνδο.

 

Πληροφορίες κάνουν λόγο για τρία αδέρφια βρετανικής καταγωγής. Τα παιδιά που σκοτώθηκαν φέρεται να ήταν 13 και 15 ετών και ο τραυματίας περίπου 17.

 

Το ΕΚΑΒ μετέφερε στο νοσοκομείο της Ρόδου σε κρίσιμη κατάσταση το ένα από αυτά τα παιδιά και οι γιατροί θα δώσουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

 

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί το κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος στη Λίνδου που βρίσκεται επί τόπου, ενώ την όλη επιχείρηση συντονίζει προσωπικά ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου κ. Νικήτας Βενιός.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη από τους λιμενικούς ο υπεύθυνος για τη λειτουργία των θαλασσίων σπορ και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Εισαγγελέα.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV