Ποιος εκβιάζει και ποιος εκβιάζεται για τον ανασχηματισμό | piperata.gr Skip to main content
Ποιος εκβιάζει και ποιος εκβιάζεται για τον ανασχηματισμό

Ποιος εκβιάζει και ποιος εκβιάζεται για τον ανασχηματισμό

«Μαχαίρια» αναμένεται ότι θα βγουν στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο και συγκεκριμένα στο περιθώριο αυτού, καθώς αρκετοί είναι οι υπουργοί που θα θελήσουν να ενημερωθούν δια ζώσης για το μέλλον τους.

 

Γράφει ο Μιχάλης Ι. Ασημάκης

Στο υπουργικό συμβούλιο επικρατούν τρεις τάσεις, εκείνοι που είναι αμετακίνητοι, ο εξής ένας δηλαδή Χρ. Σταϊκούρας, καθώς οι υπουργοί Οικονομικών ουδέποτε έχουν αλλάξει στον πρώτο χρόνο, εκείνοι που δηλώνουν αμετακίνητοι όπως οι Γ. Γεραπετρίτης, Μιχ. Χρυσοχοϊδης, Κυρ. Πιερακάκης, Κ. Χατζηδάκης και Ν. Παναγιωτόπουλος, αλλά και οι υπόλοιποι που φοβούνται...

Ειπώθηκε (σ.σ.: από ανθρώπους τους) ότι «ο Μητσοτάκης άρχισε να τηλεφωνεί σε Πέτσα , Σκυλακάκη κ.λπ.», προορίζοντας τον πρώτο για το υπουργείο Εργασίας και τον δεύτερο για αναπληρωτή του Σταϊκούρα στο ΥΠΟΙΚ, με ευθύνη τη διαχείριση του πακέτου των 32 δις ευρώ.

Μία που το έμαθε ο ένοικος του Μαξίμου και μία που υποχρέωσε τον Πέτσα να βγει νυχτιάτικα στον Alhpa (την Τετάρτη το βράδυ) για να το «μαζέψει».

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του PIPERATA.GR, ανάλογες συστάσεις περιορισμού της αυτοπροβολής τους απηύθυνε και σε Γεραπετρίτη - Θεοδωρικάκο, οι οποίοι πάντως δεν πολυδίνουν σημασία, καθώς η κατάσταση είναι «κράτα με να σε κρατώ».

Συνεπώς, στο ερώτημα «πότε θα γίνει ανασχηματισμός;», αφού, από τότε που εξελέγη πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, έχει κάνει μόνο τις τράμπες με Μηταράκη-Κουμουτσάκο και τον Χαρδαλιά υφυπουργό, η απάντηση είναι απλή: «όταν συνεννοηθεί με όσους δηλώνουν αμετακίνητοι»!..Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV