Ανακοίνωση Γρ. Τύπου για την καρατόμηση του Αντώνη Μπέζα από την Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου

Κληθείς να σχολιάσει την καρατόμηση του Αντώνη Μπέζα από την προεδρία της Εταιρίας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) και την ανάρτηση του ιδίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο πρόεδρος των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ κ. Πάρις Κουρτζίδης, προέβη στην εξής δήλωση:

«Το θέμα της καρατόμησης του καραμανλικού Αντώνη Μπέζα είναι άλλη μια απόδειξη απομάκρυνσης της Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη από την μετριοπαθή και έντιμη διακυβέρνηση.

Το δήθεν επιτελικό κράτος  των ψευτοάριστων δεν ανέχεται στις τάξεις του στελέχη που θέλουν να υπηρετήσουν θέσεις δημοσίου συμφέροντος με ανιδιοτέλεια και διαφάνεια.

Όλοι όσοι δεν υπακούν στα συμφέροντα που εξυπηρετεί το Μέγαρο Μαξίμου και προτάσσουν το εθνικό συμφέρον, μπαίνουν από τον ίδιο των Κυριάκο Μητσοτάκη και τους επιτελείς του στο περιθώριο..

Την ίδια ώρα συγκαλύπτουν προκλητικά πεπραγμένα των νεοφιλελέ golden boys, όπως είναι η περίπτωση του Στέφανου Βλαστού.

Την απάντηση γιατί συμβαίνουν τα προαναφερόμενα, πλέον η ελληνική κοινωνία την γνωρίζει.

Το ζητούμενο είναι για πόσο ακόμη θα τους ανέχεται».

–          Το link της σχετικής δήλωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος: https://piperata.gr/%ce%bd%ce%b5%ce%bf%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%b5%ce%bb%ce%ad-golden-boys/

–          Το link της σχετικής ανάρτησης του κ. Αντώνη Μπέζα στο facebook: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=709050426786059&id=100030433245137

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *