Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για την Εργατική Πρωτομαγιά του 2022

1η του Μάη 2022. Ημέρα τιμής των αγώνων της μισθωτής εργασίας, των ανθρώπων του μόχθου, της εργατικής τάξης. Στην Ελλάδα για ακόμα μια χρονιά, οι εργαζόμενοι στενάζουν εξαιτίας της σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής της Ν.Δ. και του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η ανικανότητα του Μαξίμου, οι συνεχόμενες λανθασμένες προβλέψεις και οι καθυστερήσεις στην λήψη μέτρων, έχουν τσακίσει την ελληνική κοινωνία.  Αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να ελέγξει και να διαχειριστεί στοιχειωδώς το κύμα της ακρίβειας που σαρώνει τα ελληνικά νοικοκυριά. Πρόσφατες έρευνες εργατικών σωματείων κατέγραψαν τις σημαντικές επιπτώσεις της ακρίβειας στο βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων και ειδικότερα στη μείωση της κατανάλωσης βασικών ειδών διατροφής, στον περιορισμό των δαπανών τους για θέρμανση καθώς και στις δαπάνες ψυχαγωγίας.

Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ εκφράζουν τους εργαζόμενους και τα συμφέροντά τους. Είναι εκεί, στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων για μεταρρυθμίσεις και αλλαγές. Ο πρόεδρος του ΕΛ.Α, Πάρις Κουρτζίδης, έχει απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σ’ όλους τους δικηγορικούς συλλόγους της χώρας και στα κόμματα της αντιπολίτευσης, προκειμένου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να προτάξουμε άμεσα την πάση θυσία προάσπιση των αδύνατων Ελλήνων πολιτών με δικονομικές, αλλά και ακτιβιστικές πρωτοβουλίες.

Ήρθε η ώρα της λογικής. Του ρεαλισμού. Ήρθε η στιγμή για αληθινές ρήξεις και ανατροπές στην Ελλάδα. Ήρθε η στιγμή του ριζοσπαστισμού και της κοινωνικής δικαιοσύνης! Για τον άνθρωπο, την οικογένεια, την κοινωνία, την πατρίδα. Θέλουμε, μπορούμε, ξέρουμε πως!

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *