ΕΛ.Α: Θα συγκρουστούμε μετωπικά με παραδικαστικά κυκλώματα και συμμορίες

Σύμφωνα με το ηχητικό ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνεται ο κατήφορος της δικαιοσύνης στη χώρα μας.

Ένα ακόμη δίκτυο διαπλοκής, που περιλαμβάνει εκβιασμούς και ύποπτες συναλλαγές, φαίνεται να στήθηκε από επιχειρηματίες, πολιτικούς και κατ’ επίφαση δικαστικούς λειτουργούς.

Τα παραδικαστικά κυκλώματα και οι μαφιόζικες οργανώσεις που στήθηκαν ειδικά από την εποχή της κυβέρνησης Σημίτη μέχρι και σήμερα, είναι αυτά που κυβερνούν τη χώρα και υπονομεύουν τη δημοκρατία και την κοινωνία.

Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, υπό την ηγεσία του Πάρι Κουρτζίδη, έχουν δεσμευτεί ότι θα συγκρουστούν μετωπικά μ’ αυτά τα κυκλώματα και τις συμμορίες και θα συμβάλλουν καταλυτικά στην αποκατάσταση της δημοκρατίας και του κύρους των θεσμών.

Οι ΕΛ.Α με την εμπιστοσύνη και τη ψήφο των πολιτών στις επερχόμενες εκλογές πρόκειται να μπουν στη Βουλή, όχι μόνο γιατί ο ελληνικός λαός πρέπει κάποια στιγμή να μάθει όλη την αλήθεια, οι δε εμπλεκόμενοι να τύχουν της τιμωρίας που τους αξίζει, αλλά και για να φέρουν καταλυτικές, ρηξικέλευθες αλλαγές και εξελίξεις στη Δικαιοσύνη.

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *