ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Ο μόνος τρόπος για να μη χάσει ο Μητσοτάκης τις εκλογές είναι να τις καταργήσει!

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού υιοθέτησε ρητορική φόβου στην 86η ΔΕΘ συνεχίζει να βρίσκεται σε προεκλογικό πανικό. Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Χ. Κοραή, στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου το οποίο και δεν έχει διαψευστεί πλήρως, το υπουργείο Εσωτερικών και σύσσωμη η κυβέρνηση υπό τον δήθεν φόβο ρωσικής «επίθεσης» στις εθνικές εκλογές διαμορφώνει νοσηρό κλίμα αποσταθεροποίησης και εξετάζει σενάρια παρέμβασης στον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών με απώτερο στόχο την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Λίγες ημέρες μετά έρχεται να εργαλειοποιήσει την έρευνα των ΗΠΑ περί χρηματοδότησης κομμάτων σε τουλάχιστον 20 χώρες, από την Ρωσία και τον Πούτιν, δηλητηριάζοντας έτσι με συνωμοσιολογικό τρόπο την ελληνική κοινωνία την ώρα που αυτή παρακολουθεί τις αποκαλύψεις των υποκλοπών Μητσοτάκη, Δημητριάδη, Γεραπετρίτη, Κοντολέοντα με το ένοχο και θρασύδειλο επιχείρημα ότι πολιτικοί και δημοσιογράφοι μπορεί να είναι πράκτορες της Ρωσίας ή και της Κίνας!

Τις έντονες ανησυχίες για τους διαστροφικούς πολιτικά σχεδιασμούς Μητσοτάκη περί μη ομαλής διεξαγωγής εκλογών, καθώς και της επικίνδυνα τεχνητής έντασης με την Τουρκία, αλλά και της στρατιωτικής εμπλοκής της Ελλάδας στον πόλεμο Ουκρανίας – Ρωσίας,  ο πρόεδρος της «Ελληνικής Ανατροπής», είχε ξεκινήσει να τις εκφράζει από τον Ιούνιο του 2022. (Ενδεικτικά δείτε το σχετικό βίντεο: 

https://twitter.com/ELA_Free_People/status/1570781625121927170 

Δυστυχώς, όσο πλησιάζει η ώρα της μεγάλης πτώσης της ΝΔ τόσο αποτυπώνεται πιο ξεκάθαρα το δόγμα της απολυταρχικής κυβέρνησής σας: Αν όχι εσείς τότε κανείς!

Αυτό που δεν έχει καταλάβει ο κρυφοωτακουστής Μητσοτάκης είναι ότι οι εκλογές δεν κερδίζονται ούτε με υποκλοπές, ούτε με νοσηρό κλίμα «ρωσικής νοθείας», ούτε ψηφίζοντας τα σκάνερ. Ο μόνος τρόπος για να μη χάσει τις εκλογές είναι να τις καταργήσει!»

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *