ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ – Πάρις Κουρτζίδης: Ως εδώ με τον Μητσοτάκη και τους νταβατζήδες της ενέργειας!

Ο εμπαιγμός των πολιτών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει προηγούμενο. Πρώτα ανακοινώνει ότι θα καταργήσει την παράνομη ρήτρα αναπροσαρμογής, έχοντας επί εννέα μήνες επιτρέψει στους νταβατζήδες της ενέργειας να αισχροκερδούν στις πλάτες και τις τσέπες του ελληνικού λαού και τελικά αναστέλλει τη ρήτρα μόνο για τον μήνα Αύγουστο, καθώς επανέρχεται από το φθινόπωρο ως… «χρέωση προμήθειας», η οποία ενσωματώνεται στην κυμαινόμενη τιμή.

Την ίδια στιγμή που η ελληνική κοινωνία στενάζει και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις βάζουν «λουκέτο», η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν καταργεί τη ρήτρα αναπροσαρμογής, αλλά της αλλάζει όνομα!

Κοροϊδεύουν τους πολίτες κατάμουτρα με την επιδοματική πολιτική τους και το «power pass», το οποίο δήθεν εγγυάται την ελάχιστη επιστροφή ποσού των παράνομα αποσπασθέντων χρημάτων, επιβαρύνοντας όχι τους ολιγάρχες – νταβατζήδες, αλλά και πάλι τους φορολογούμενους πολίτες, βάζοντας κιόλας εισοδηματικά κριτήρια! Λες και αν οι εταιρείες ενέργειες έχουν «κλέψει» κάποιον με μεγαλύτερο εισόδημα απ’ αυτό που η κυβέρνηση βάζει ως πλαφόν, αυτό είναι νόμιμο.

Ο πρόεδρος της «Ελληνικής Ανατροπής», κ. Πάρις Κουρτζίδης, έχει επανειλημμένως στηλιτεύσει τις καταχρηστικές και παράνομες πράξεις των ιδιωτικών εταιρειών ενέργειας, οι οποίες «σπάνε» μονομερώς υπογεγραμμένα συμβόλαια με σταθερό τιμολόγιο.

Ηπλήρης απουσία ελέγχων και η μη επιβολή αυστηρών ποινών σε βάρος όλων όσοι αισχροκέρδισαν, με απευθείας επιστροφή των παράνομα αποσπασθέντων χρημάτων από αυτούς προς τους καταναλωτές, όπως και η μη επιβολή πλαφόν και στα τιμολόγια λιανικής, στέλνουν το ξεκάθαρο μήνυμα που υπηρετεί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: Την υποταγή στο ψευτο-χρηματιστήριο ενέργειας που έστησαν… πρωθυπουργός και συγκεκριμένοι ολιγάρχες, σε βάρος των φορολογούμενων πολιτών.

Οι «φίλοι του Κυριάκου» και το δήθεν άριστο επιτελικό κράτος Μητσοτάκη, αισχροκερδούν σε βάρος του ελληνικού λαού.

Ως εδώ με όλους τους νταβατζήδες!

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *