ΕΣΥ αποφασίζεις την τύχη σου. ΕΣΥ κρίνεις το μέλλον σου.

Οι Ελεύθεροι Άνθρωποι δυναμώνουν και συνεχίζουν. Με λογική, ρεαλισμό, ανθρωπισμό, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και στην οικογένεια.

Το κόμμα που ίδρυσε ο Γιώργος Τράγκας συνεχίζει την πορεία του με την διεξαγωγή του πρώτου Συνεδρίου του, στις 25-26 Φεβρουαρίου, ενώ με πρόταση του μεταβατικού προέδρου και εκ νέου υποψήφιου για την ηγεσία, Πάρι Κουρτζίδη, αναμένεται να παραταθεί μέχρι την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου.

Κατ΄ ουσίαν πρόκειται για συνέδριο επανίδρυσης στο οποίο θα εγκριθεί η αλλαγή καταστατικού και εμβλήματος, ενώ θα εκλεγούν και τα όργανα του κόμματος.

Την υβριδική διεξαγωγή, λόγω των περιοριστικών μέτρων, αλλά και των έκτακτων συνθηκών, ανέλαβε ειδική διαδικτυακή εταιρεία, η οποία έχει τεράστια εμπειρία, καθώς διεξάγει επίσημα συνέδρια για ιδιωτικές εταιρείες, κρατικούς και μη κερδοσκοπικούς φορείς.

Με απόφαση του προέδρου Πάρι Κουρτζίδη, την επιτροπή συνεδρίου απαρτίζουν οι Αντρέας Κομματάς, Πέτρος Τσολιάς, Στάθης Καρυδάκης, Τρύφωνας Παχής, Έλενα Μωυσιάδου, Ελίνα Μπαχαρίδη και Σπύρος Νάννος.

Είναι επιτακτικό καθήκον μας να φτιάξουμε όλοι ΜΑΖΙ ένα Κίνημα, ένα Κόμμα, που θα οργανώσει και θα αναδείξει τις προσδοκίες του λαού, μέσα από έναν αυθεντικό χώρο πολιτικής έκφρασης, αποτρέποντας κάθε άλλη πλασματική πόλωση που παράγεται από το υφιστάμενο πολιτικό προσωπικό.

Με σύγχρονο, δημοκρατικό και λειτουργικό καταστατικό.

Με εκλεγμένη οργάνωση, ώστε να υπηρετούμε αρχές, αξίες, κι όχι τυχοδιωκτικές πρακτικές και προσωπικές φιλοδοξίες ή και άλλους αθέμιτους σκοπούς.

Με νέους ανθρώπους, με φρέσκα και άφθαρτα πρόσωπα.

Με κοινωνική αναγνώριση, εγνωσμένου ήθους και ικανοτήτων, που με την συμμετοχή όλων των πολιτών, θα δεσμεύεται για την υπεράσπιση της πατρίδας, την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς, την εξυγίανση των χώρων της Δικαιοσύνης και του Τύπου, την επανάκτηση της Αξιοπρέπειας των Ελλήνων και τον σεβασμό των Ελευθεριών του Ανθρώπου.

Όλα περιγράφονται στη Νέα Πολιτική Διακήρυξη των Ελευθέρων Ανθρώπων, που αποτελεί τη πυξίδα – οδηγό, που σηματοδοτεί την πορεία στο λαό, με σχέδιο και προορισμό για ανθρώπινη και αξιοπρεπή κοινωνία πολιτών. Κοινωνία η οποία δεν θα εξαρτάται από την αγοραπωλησία υποσχέσεων και ελπίδας, αλλά από ελεύθερους ανθρώπους που θα αποκτήσουν και πάλι χαμόγελο στα πρόσωπα τους.

Είναι απαραίτητη η συμμετοχή ΟΛΩΝ στην επανίδρυση του κόμματος, εγκρίνοντας τον απολογισμό, τις διαδικασίες και τις αποφάσεις, αλλά και διεκδικώντας ΜΑΖΙ την εμπιστοσύνη του λαού στις εκλογές, για την εκπροσώπηση του Κινήματος/Κόμματος στη Βουλή των Ελλήνων.

ΕΣΥ αποφασίζεις την τύχη σου. ΕΣΥ κρίνεις το μέλλον σου.

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *