Γκαφατζήδες, ανίκανοι, επικίνδυνοι… Κυρίες και κύριοι, αυτοί είναι οι «άριστοι» της κυβέρνησης!

Για ακόμα μια φορά, αυτή η κυβέρνηση έδειξε πόσο επικίνδυνη είναι, ειδικά όταν πρόκειται για την εθνική μας ασφάλεια. Σε μια εποχή όπου τα πάντα βρίσκονται σε μια κλωστή ελέω των άστοχων χειρισμών στην εξωτερική μας πολιτική, προκαλούνται πολλά ερωτηματικά για τις κινήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο και έρχονται στο προσκήνιο με την μορφή της απόλυτης γκάφας! Ακόμα και όταν κρύβεται ηθελημένα το «ονοματεπώνυμο»!

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας (30/05/2022), βγήκαν «ξαφνικά» πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και διέρρευσαν στον Τύπο για… υβριδικές απειλές, με αφορμή τα όσα λέει ο Ταγίπ Ερντογάν τις τελευταίες ημέρες για την χώρα μας.  

«Το καλοκαίρι, εκτός των συμβατικών, μπορεί να έχουμε και υβριδικού τύπου απειλές στα νησιά και τα σύνορα στον Έβρο με στόχο την εσωτερική αποσταθεροποίηση, όπως πυρκαγιές στα δάση. Το υπουργείο προετοιμάζεται για κάθε τύπου απειλή από όπου και αν προέρχεται» τονιζόταν στην διαρροή προκαλώντας σωρεία πρωτοσέλιδων του φιλοκυβερνητικού Τύπου.

Το θέμα πήρε μεγάλη έκταση. Προφανώς και το Μέγαρο Μαξίμου ήταν ενήμερο για μια τέτοια «διαρροή».

Τελικά, μετά το απόλυτο «χάος», ήρθε μια νέα διαρροή που διέψευσε την πρώτη! Το απόλυτο ΜΠΑΧΑΛΟ!

Χαρακτηριστικά τονιζόταν το εξής: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση ή απειλή ασφαλείας, όπως ήταν και θα είναι πάντα. Τα υπόλοιπα είναι σενάρια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα! Οι Ένοπλες Δυνάμεις ήταν, είναι και θα παραμείνουν σε εγρήγορση ώστε να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση, ακόμα και υβριδικές απειλές που πιθανώς να εκδηλωθούν μέσα στο καλοκαίρι. Όπως η Ελλάδα ήταν έτοιμη το 2019, το 2020 και πέρυσι, έτσι και τώρα έχει λάβει τα μέτρα της».

Και πάμε στο «ψητό». Η διαρροή «πλασαρίστηκε» ως πηγές του υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ωστόσο έγινε από τον ίδιο τον Νίκο Παναγιωτόπουλο! Σύμφωνα με δημοσιεύματα που δεν διαψεύστηκαν, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μίλησε για υβριδικές απειλές στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες όταν τους συνάντησε στην Βουλή! Πιο συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν οι δηλώσεις είναι off the record, αν δηλαδή μπορούν να αποδοθούν στον ίδιο ή όχι, με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να τους λέει να κάνουν ότι θεωρούν σωστό, με την δέσμευση όμως ότι τις «δηλώσεις» του να τις αποδώσουν σε κύκλους του υπουργείου Άμυνας!

Η συνέχεια, είναι γνωστή…

Το θέατρο του παραλόγου όμως συνεχίστηκε καθώς αρκετά ΜΜΕ άρχισαν να γράφουν για… ενόχληση Μαξίμου! Πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν σφόδρα ενοχλημένος με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο!

Και εδώ τίθενται δύο ερωτήματα:

–          Ποιον πραγματικά «βολεύει» το μπραντεφέρ Αθήνας – Άγκυρας; Τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον Ταγίπ Ερντογάν;

–          Μήπως με τέτοια παιχνίδια (πολύ επικίνδυνα) η κυβέρνηση αποπροσανατολίζει τη κοινή γνώμη από τα μείζονα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας;

–          Μήπως «μυρίζουν» περισσότερο οι πρόωρες εκλογές;  

Αιδώς Αργείοι…

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *