Η απόδραση του Κυριάκου και το «μάζεμα» Γεραπετρίτη στον πρωθυπουργό!

Μια φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις εκλογές, αποδεικνύει περίτρανα τον πανικό του Μεγάρου Μαξίμου για την βροντώδη φωνή του λαού στις επόμενες κάλπες. Δείχνει όμως και την «μεγάλη απόδραση» που ετοιμάζει ο πρωθυπουργός, καθώς γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος πως οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δεν πρόκειται να του δώσουν μια δεύτερη… ευκαιρία. Και πλέον, στρώνει το δρόμο για την μεγάλη έξοδο κοιτάζοντας προς άλλες κατευθύνσεις!

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, απάντησε ότι «πάντα μπορεί να συντρέχουν κάποιοι λόγοι για πρόωρες εκλογές και να υπάρχουν πολύ περισσότεροι λόγοι γιατί να μην πάει κανείς σε πρόωρες εκλογές».

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος το προηγούμενο διάστημα έλεγε ξεκάθαρα πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, πλέον αφήνει ανοιχτό το «παράθυρο» αυτές να πραγματοποιηθούν πολύ νωρίτερα, ακόμα και τον προσεχή Σεπτέμβριο όπως ήδη διαρρέεται από κάποια «κέντρα». Κυρίως από «εκείνους» που τον στήριξαν πριν από τρία χρόνια αλλά πλέον έχουν καταλάβει πως το «χαρτί» Κυριάκος κάηκε!

Την ώρα που ο λαός υποφέρει, που το πορτοφόλι του έχει αδειάσει, που δεν γνωρίζει πως θα «βγάλει το μήνα», ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ξεκινήσει ένα μπαράζ εμφανίσεων και συνεντεύξεων για να «γλυκάνει» το έδαφος, προαναγγέλλοντας δράσεις υπέρ των  πολιτών που όμως είναι ΨΙΧΟΥΛΑ!

Είναι τόσο μεγάλος ο πανικός που βγήκε μέχρι και ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης για να… διαψεύσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνοντας νουθεσίες και υποδείξεις περί συλλογικού υποσυνείδητου και πρόωρων εκλογών!

Ναι, καλά καταλάβατε! Ο υπουργός Επικρατείας βγήκε να υποστηρίξει ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, δηλαδή έφτασε στο σημείο να «μαζέψει» τον πρωθυπουργό!

Αυτή η κυβέρνηση έχει πλέον ημερομηνία λήξης. Όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα.

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *