Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ζητά την άμεση απελευθέρωση των 39 υγειονομικών σε αναστολή

Ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου:

“Θέλεις να διαμαρτυρηθείς ειρηνικά; Συλλαμβάνεσαι! Αυτό είναι το “μότο” αυτής της κυβέρνησης, της πιο επικίνδυνης των τελευταίων ετών! Έφτασε στο σημείο να συλλάβει 39 υγειονομικούς που είναι σε αναστολή, επειδή διαμαρτυρήθηκαν έξω από το σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα δίκαια αιτήματά τους.

Τους προσήγαγαν στην ΓΑΔΑ χθες περνώντας μια οδυνηρή νύχτα και ιδιαίτερα επίπονη, με τους υγειονομικούς να ξαπλώνουν στο πάτωμα ενώ δεν τους παρείχε κανένας φαγητό. Το κατηγορητήριο είναι φαιδρό! Σε βάρος τους ασκήθηκαν διώξεις για απείθεια και διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών! Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Υπάρχει όμως και καταστρατήγηση δικαιωμάτων, αλλά για αυτή την κυβέρνηση δεν συμβαίνει τίποτα!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στέκεται στο πλευρό των 39 υγειονομικών. Από την πρώτη στιγμή, ο πρόεδρος κ. Πάρις Κουρτζίδης στάθηκε δίπλα τους, ήταν ο μόνος που έχει αποστείλει μάλιστα επιστολή σε όλα τα κόμματα της Βουλής να πάρουν ξεκάθαρες θέσεις. Και φυσικά δεν έγινε τίποτα. Σήμερα όμως, βγάζουν ανακοινώσεις συμπαράστασης, ενώ τους προηγούμενους μήνες τους είχαν στο περιθώριο. Ας μας πουν, εάν κάποιοι τους θέλουν ακόμη και νεκρούς, γιατί με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο τους οδηγούν στο θάνατο.

Ζητάμε, εδώ και τώρα, την άμεση απελευθέρωσή τους!

Και φυσικά ζητάμε να επιστρέψουν στην εργασία τους! Το δικαίωμα στην εργασία και στην αξιοπρέπεια είναι ιερό και θα έπρεπε να είναι απαραβίαστο, όπως ακριβώς προβλέπει η Χάρτα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.”

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *