Όταν ο Μπογδάνος ως δημοσιογράφος υπερασπιζόταν την Χρυσή Αυγή (vid) | piperata.gr Skip to main content
Όταν ο Μπογδάνος υπερασπιζόταν και ως δημοσιογράφος την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής (vid)

Όταν ο Μπογδάνος ως δημοσιογράφος υπερασπιζόταν την Χρυσή Αυγή (vid)

Από την εποχή που ήταν… δημοσιογράφος και παρουσιαστής εκπομπής στον ΣΚΑΙ έδειχνε τη συμπάθειά του προς τη Χρυσή Αυγή ο –βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σήμερα- Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

 

Γράφει ο Τάκης Σπετσιέρης

 

Στο βίντεο που δημοσιεύουν σήμερα τα PIPERATA.GR, θα δείτε τον κ. Μπογδάνο να επιχειρηματολογεί υπέρ της εγκληματικής οργάνωσης, απευθύνοντας… ρητορικά ερωτήματα, με τους εμβρόντητους δημοσιογράφους να παρακολουθούν αμήχανοι το παραλήρημα του –κατά δήλωσή του- δρ. Αναλυτικής Φιλοσοφίας!

 

Ειδικότερα, το ρεπορτάζ από τη Βουλή αφορά την προ ετών επίσκεψη μαθητών στον «ναό της Δημοκρατίας». Στη συγκεκριμένη επίσκεψη οι μαθητές δεν πήραν υλικό από τη Χρυσή Αυγή που τότε ήταν κοινοβουλευτικό κόμμα, ωστόσο ήταν δρομολογημένες οι δικαστικές διώξεις των βουλευτών της.

 

«Και που είναι το κακό στο να πάρουν τα παιδιά υλικό της Χρυσής Αυγής;» διερωτήθηκε ο κ. Μπογδάνος για να συνεχίσει τον… αναλυτικό του δεκάρικο αναφέροντας και άλλα φαιδρά επιχειρήματα: «Είναι εγκληματική οργάνωση; Όχι! Δεν φτάνει δηλαδή που τους ταλαιπωρούν σέρνοντάς τους σε μία δίκη, κρατώντας τους όμηρους… Τα παιδιά έρχονται να δουν το ελληνικό κοινοβούλιο. Γιατί να μην πάρουν τα παιδιά το υλικό της Χρυσής Αυγής;»

 

Το βίντεο είναι αφιερωμένο σε όλους αυτούς που προσπαθούν εναγωνίως σήμερα να «ξεπλυθούν» από τη δικαστική απόφαση που χαρακτήρισε εγκληματική οργάνωση το νεοναζιστικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου.

 

Επίσης, καλό θα είναι να θυμόμαστε ποιοι είναι αυτοί που πραγματικά στήριξαν τη Χρυσή Αυγή και την έκαναν -θλιβερή- πρωταγωνίστρια της πολιτικής ζωής επί σειρά ετών!

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV