Στα «κόκκινα» η τουρκική μονταζιέρα – Φωτογραφίες ελικοπτέρων σχεδόν πάνω από το Καστελόριζο | piperata.gr Skip to main content
Στα «κόκκινα» η τουρκική μονταζιέρα – Φωτογραφίες ελικοπτέρων σχεδόν πάνω από το Καστελόριζο

Στα «κόκκινα» η τουρκική μονταζιέρα – Φωτογραφίες ελικοπτέρων σχεδόν πάνω από το Καστελόριζο

Φωτιά έχει πάρει η τουρκική μονταζιέρα τις τελευταίες ώρες, μετά την έκδοση της παράνομης NAVTEX για έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, καθώς  Μέσα Ενημέρωσης της γείτονος χώρας αναφέρουν πως μετά την ανακοίνωση της νέας NAVTEX, φίλιο αντιτορπιλικό σκάφος αγκυροβόλησε μπροστά από την περιοχή Κας και ελληνικό αντιτορπιλικό πλοίο μπροστά από το Καστελόριζο.

 

Μάλιστα η εφημερίδα Hurriyet δημοσίευσε φωτογραφίες των τουρκικών ελικοπτέρων, πάνω από το Κας, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Καστελόριζο. Η Sabah από την πλευρά της κάνει λόγο για περιπολίες στην περιοχή του Κας, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το Καστελόριζο.

 

Επίσης τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν πως μετά την ανακοίνωση της νέας NAVTEX, τουρκικό αντιτορπιλικό σκάφος αγκυροβόλησε μπροστά από την περιοχή Κας και ελληνικό αντιτορπιλικό πλοίο μπροστά από το Καστελόριζο.

 

Την ίδια στιγμή, πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας διέψευδαν τις πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει σε μερίδα ελληνικών ΜΜΕ για τα περί παρενόχλησης ελληνικού ελικοπτέρου στο Καστελόριζο από τουρκικά ελικόπτερα.

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.