Κορωνοϊός: Φόβοι για επικείμενο τρίτο κύμα της πανδημίας - Άρον - άρον κι άλλη μονάδα COVID -19 στον Ευαγγελισμό | piperata.gr Skip to main content
Κορωνοϊός: Φόβοι για επικείμενο τρίτο κύμα της πανδημίας - Άρον - άρον κι άλλη μονάδα COVID -19 στον Ευαγγελισμό

Κορωνοϊός: Φόβοι για επικείμενο τρίτο κύμα της πανδημίας - Άρον - άρον κι άλλη μονάδα COVID -19 στον Ευαγγελισμό

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στον «Ευαγγελισμό» καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του PIPERATA.GR ελήφθη η απόφαση μετατροπής της μονάδας εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου σε πτέρυγα Covid-19.

 

Γράφει ο Μιχάλης Ι. Ασημάκης

 

 Ήδη από το πρωί αδειάζουν κρεβάτια και οι ασθενείς μεταφέρονται κυρίως σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα. Εργαζόμενοι αναφέρουν στα PIPERATA.GR ότι το «πράσινο φως» για τις αλλαγές αυτές δόθηκε από τη διοίκηση του «Ευαγγελισμού» στις αρχές του μήνα όταν αποφασίστηκε το σταδιακό άνοιγμα των σχολείων και του λιανεμπορίου. Κάτι αντίστοιχο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, συμβαίνει στο «Σωτηρία» και στο «Αττικό» αφού οι προβλέψεις για έκρηξη του επιδημιολογικού φαινόμενου - παρά τα όσα λέγονται – υιοθετούνται από ολοένα και περισσότερους επιστήμονες. 

 

Επί τούτου, χθες ο καθηγητής Περιβαλλοντικής και Υγειονομικής Μηχανικής στο ΑΠΘ Δημοσθένης Σαρηγιάννης εκτίμησε ότι τα κρούσματα θα αγγίξουν τις 2.000 αν παράλληλα με τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία, επαναλειτουργήσουν  έστω με τη μέθοδο του click away τα εμπορικά.

 

 

 

 

 

 

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV