Τζουζέπε Κόντε: Η viral ανάρτησή του στο Facebook για τον… Αη Βασίλη | piperata.gr Skip to main content
Τζουζέπε Κόντε: Η viral ανάρτησή του στο Facebook για τον… Αη Βασίλη

Τζουζέπε Κόντε: Η viral ανάρτησή του στο Facebook για τον… Αη Βασίλη

«Ο Άγιος Βασίλης φοράει μάσκα και μπορεί να ταξιδέψει παντού στον κόσμο, με ειδική άδεια», γράφει ο πρωθυπουργός της Ιταλίας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, σε μια ανθρώπινη ανάρτησή του που στόχο έχει να καθησυχάσει τα μικρά παιδιά που αγωνιούν ότι θα μείνουν χωρίς δώρα τα φετινά Χριστούγεννα.

 

«Ο Άι Βασίλης με διαβεβαίωσε ότι έχει ήδη λάβει άδεια διεθνούς μετακίνησης: μπορεί να ταξιδέψει παντού και να μοιράσει τα δώρα σε όλα τα παιδιά του κόσμου», έγραψε ο Τζουζέπε Κόντε απαντώντας σε ένα αγόρι, τον 5χρονο Τομάσο, ο οποίος τον παρακάλεσε να μην επιβάλει καραντίνα στον «Μπάμπο Νατάλε».

 

«Μου επιβεβαίωσε ότι χρησιμοποιεί πάντα μάσκα και τηρεί τις αποστάσεις για να προστατευτεί ο ίδιος και να προστατεύσει όλους τους ανθρώπους που συναντά», πρόσθεσε ο Κόντε.

 

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας ζήτησε με τη σειρά του από τον Τομάσο να αφήσει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, εκτός από ζεστό γάλα και κουλουράκια για τον αγαπημένο του άγιο και ένα μπουκαλάκι με απολυμαντικό.

 

«Σου ανακοινώνω ότι δεν θα χρειαστεί να πεις στο γράμμα σου προς τον Άι Βασίλη ότι ήσουν φρόνιμος, γιατί του το είπα ήδη εγώ», συνέχισε ο Κόντε. «Έμαθα επίσης ότι ήθελες να ζητήσεις από τον Άι Βασίλη να διώξει τον κορωνοϊό. Μην ξεχάσεις να του ζητήσεις ένα άλλο δώρο», κατέληξε με νόημα.

 

 

Qualche giorno fa ho ricevuto questa lettera da parte di Tommaso, un bimbo di 5 anni di Cesano Maderno, il quale mi ha...

Δημοσιεύτηκε από Giuseppe Conte στις Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV