Νέες βόμβες Κουρτζίδη για Τζήλο και υπόθεση αρπαγής του από το Hilton – Ακούστε όλο το ηχητικό | piperata.gr Skip to main content
Νέες βόμβες Κουρτζίδη για Τζήλο και υπόθεση αρπαγής του από το Hilton – Ακούστε όλο το ηχητικό

Νέες βόμβες Κουρτζίδη για Τζήλο και υπόθεση αρπαγής του από το Hilton – Ακούστε όλο το ηχητικό

Τηλεφωνική παρέμβαση στο ραδιόφωνο “Metropolis 95,5” και την εκπομπή του Γιώργου Μπούζου πραγματοποίησε ο δημοσιογράφος και εκδότης του PIPERATA.GR Πάρις Κουρτζίδης, με αφορμή τις νέες, συνταρακτικές αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού του διαιτητή Θανάση Τζήλου, τον Δεκέμβριο του 2018, στη Λάρισα.

 

Ο Πάρις Κουρτζίδης αναφέρθηκε με ατράνταχτα στοιχεία και στην υπόθεση αρπαγής του από το ξενοδοχείο Hilton, στην Αθήνα, από μπράβους του εφοπλιστή, μιντιάρχη και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, υπόθεση η οποία συσχετίζεται με τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Τζήλου με βάση τα στοιχεία των βρετανικών και ελληνικών αρχών.

 

Εκ των πρωταγωνιστών τόσο στην υπόθεση Τζήλου όσο και στην υπόθεση αρπαγής του Πάρι Κουρτζίδη από το ξενοδοχείο Hilton, είναι ο Χρήστος Πρωτογεράκης, άνθρωπος της προσωπικής φρουράς του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς έχει ταυτοποιηθεί η εμπλοκή του και στα δύο αυτά βάναυσα περιστατικά!

 

Ο δημοσιογράφος και εκδότης του PIPERATA.GR μίλησε για μια ακόμη φορά με… διευθύνσεις και ονόματα –«τα λέω εγώ γιατί άλλοι φοβούνται να τα πουν» είπε χαρακτηριστικά στον Γιώργο Μπούζο ο Πάρις Κουρτζίδης- για ανθρώπους που έχουν εμπλακεί είτε ως φυσικοί είτε ως ηθικοί αυτουργοί στις δύο υποθέσεις, αποδεικνύοντας έτσι τον απόλυτο συσχετισμό τους.

 

Και οι τελευταίες εξελίξεις, δείχνουν, δυστυχώς, ότι η δικαιοσύνη επιδιώκει τη συγκάλυψη στην υπόθεση απόπειρας δολοφονίας Τζήλου!

 

 

 

 

 

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV