Ουρές στα μεγάλα μαγαζιά, λουκέτα στα μικρά (pics) | piperata.gr Skip to main content
Ουρές στα μεγάλα μαγαζιά, λουκέτα στα μικρά (pics)

Ουρές στα μεγάλα μαγαζιά, λουκέτα στα μικρά (pics)

Μικτή εικόνα εμφανίζει η αγορά της Αθήνας παρά τα χαμόγελα των επικεφαλής του υπουργείου Ανάπτυξης στους οποίους κανείς βέβαια δεν μπορεί να έχει την παραμικρή εμπιστοσύνη με τα όσα λένε τη μία στιγμή και αναιρούν την επόμενη.

 

Γράφει η Χρυσάνθη Κρητικού

 

Το ενδιαφέρον των πολιτών από το πρωί είναι μεν έντονο για να πάνε μια βόλτα στα μαγαζιά μετά από δέκα εβδομάδες σκληρής καραντίνας, ωστόσο τα περισσότερα  είναι άδεια.

 

ΜΑΓΑΖΙΑ 2

 

 Όπως φαίνεται στο εν εξελίξει φωτογραφικό ρεπορτάζ του PIPERATA.GR στην οδό Ερμού, ο κόσμος έχει βγει έξω αλλά πέραν των αλυσίδων καταστημάτων τα οποία εκτινάσσουν τον ανταγωνισμό με εκπτώσεις έως και 80%, τα υπόλοιπα δέχονται ελάχιστους ενώ αρκετά είναι κλειστά επιβεβαιώνοντας τους χειρότερους φόβους.

 

Παρότι οι έμποροι, σύμφωνα με τις κυβερνητικές αποφάσεις, δεν θα πληρώσουν ενοίκιο ούτε τον Φεβρουάριο ενώ οι εργαζόμενοι τους θα συνεχίσουν να επιδοτούνται από το Κράτος, εν τούτοις πολλοί δεν κατάφεραν να ανοίξουν!  

 

ΜΑΓΑΖΙΑ 3

 

Έγιναν όλο τόσο επιπόλαια, αιφνιδιαστικά και απροειδοποίητα με το συνεχές «άνοιξε - κλείσε» από τους Άδωνι Γεωργιάδη, Νίκου Παπαθανάση, Παναγιώτη Σταμπουλίδη κι όλον αυτόν τον εσμό των δήθεν ειδικών, που η κατάσταση οδηγήθηκε στα βράχια.

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV