Κορωνοϊός: Κρούσμα σε πλοίο που μεταφέρει 485 επιβάτες από τη Σαντορίνη προς τον Πειραιά | piperata.gr Skip to main content
Κορωνοϊός: Κρούσμα σε πλοίο που μεταφέρει 485 επιβάτες από τη Σαντορίνη προς τον Πειραιά

Κορωνοϊός: Κρούσμα σε πλοίο που μεταφέρει 485 επιβάτες από τη Σαντορίνη προς τον Πειραιά

Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκονται οι υγειονομικές Αρχές καθώς εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε πλοίο που μεταφέρει 485 συνολικά επιβάτες από στο λιμάνι του Πειραιά.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλοίο Blue Star Delos επιβαίνουν 23 Γάλλοι τουρίστες, μεταξύ των οποίων ανιχνεύθηκε θετικό κρούσμα της νόσου Covid 19.

 

Ήδη, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά και, όπως έγινε γνωστό, όλοι οι Γάλλοι τουρίστες θα μεταφερθούν σε ξενοδοχείο καραντίνας αμέσως μετά την αποβίβασή τους.

 

 

Κατά πληροφορίες, πάντα, πρόκειται για Γάλλους μαθητές που μαζί με τη συνοδό τους έφτασαν στην Ελλάδα αεροπορικώς, μέσω του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», όπου και υπεβλήθησαν σε τεστ κορωνοϊού.

 

Όμως, μέχρι να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, συνέχισαν το ταξίδι τους με προορισμό τη Σαντορίνη, έφτασαν στο νησί και εκεί ενημέρωσαν από τον ΕΟΔΥ τη Γαλλίδα συνοδό του γκρουπ ότι είναι θετική στον κορωνοϊό.

 

Άμεσα δόθηκαν οδηγίες για την επιστροφή του γκρουπ στον Πειραιά, καθώς στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ξενοδοχείο καραντίνας.

 

 

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV