Ο Κόντε διαψεύδει Μητσοτάκη για τις κυρώσεις που θα επιβληθούν στην Τουρκία τον Δεκέμβριο | piperata.gr Skip to main content
Ο Κόντε διαψεύδει Μητσοτάκη για τις κυρώσεις που θα επιβληθούν στην Τουρκία τον Δεκέμβριο

Ο Κόντε διαψεύδει Μητσοτάκη για τις κυρώσεις που θα επιβληθούν στην Τουρκία τον Δεκέμβριο

Ποιος, άραγε, λέει την αλήθεια; Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που υποστήριξε ότι στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τον Δεκέμβριο, θα επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία ή ο Ιταλός ομόλογός του Τζουζέπε Κόντε ο οποίος υποστηρίζει άλλα;

 

Δεν είναι τυχαίο που οι δηλώσεις του κ.  Κόντε μετά τη Σύνοδο Κορυφής αποσιωπήθηκαν πλήρως από τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης. Είναι όμως ενδεικτικά για το τι θα γίνει τον Δεκέμβριο όσον αφορά την Τουρκία και τις… πολυσυζητημένες κυρώσεις για τις προκλήσεις της στην ανατολική Μεσόγειο και όχι μόνο!

 

Οι δηλώσεις Κόντε

 

 Δείτε τις δηλώσεις του Ιταλού πρωθυπουργού:

«Είμαστε στο πλευρό της ΕΕ. Ωστόσο, η Τουρκία έχει στρατηγικό ρόλο.
Έχει ρόλο όχι μόνο στη Μεσόγειο, αλλά και στη Μέση Ανατολή, τη Λιβύη, τη Συρία και πολλά άλλα μέρη. Συζήτηση με την Τουρκία για την καθιέρωση διαλόγου και την ανάγκη δημιουργίας θετικής ατζέντας πρέπει να είναι προτεραιότητα. Το ΝΑΤΟ δεν έχει υποστεί εγκεφαλικό θάνατο!
»

 

Με απλά λόγια, ο πρωθυπουργός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ψεύδονται για ακόμα μια φορά, δίνοντας χρόνο στους τούρκους να ολοκληρώσουν με ευκολία την δημιουργία τετελεσμένων στην εθνική μας κυριαρχία.

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV