Νικολόπουλος: Η προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας ξεπερνά έναν πρωθυπουργό και μία κυβέρνηση | piperata.gr Skip to main content
ΝΙικολόπουλος: Η προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας ξεπερνά έναν πρωθυπουργό και μία κυβέρνηση

Νικολόπουλος: Η προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας ξεπερνά έναν πρωθυπουργό και μία κυβέρνηση

Άρθρο παρεμβαση του Νικ. Ι. Νικολόπουλου, Προέδρου Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος.

 

Πράξη έσχατης προδοσίας η αποδοχή συμμετοχής μας στην Πολυμερή Διάσκεψη .όπως ανέφερε και το απόρρητο τετρασέλιδο με τις οδηγίες του Υπ. Εξωτερικών Ν Δένδια .

Απαιτείται ένας νέος εθνικός οδικός χάρτης για την αντιμετώπιση του ορατού κίνδυνου …Ένας χάρτης που θα σχεδιασθεί με απόλυτο σεβασμό στο εθνικό δόγμα που τηρήθηκε από το 1974 και μετά – με εξαίρεση την περίοδο του Γερμανόφιλου μειοδότη εθνομηδενιστή Σημίτη. Μια εθνική πολιτική με απόλυτη τήρηση των κόκκινων γραμμών !

Σήμερα υπάρχει ανάγκη αρραγούς εθνικού μετώπου . Σήμερα , υπάρχει κάποιος που δεν βλέπει που πηγαίνουν το εθνικό σκάφος οι κολλητοί ,μητσοσημιτικοί, μαξιμοπαιδες , οι οποίοι αποτελούν το πόλο διαμόρφωσης γραμμής στο Μαξίμου, με επικεφαλής την κυρία Σουράνη και όχι τον υπουργό εξωτερικών Ν. Δένδια που σίγουρα προσπαθεί αλλά χωρίς κάλυψη … και με προφανή υπονόμευση (;)

Ο υπουργός Εξωτερικών εμφανίζεται να «διορθώνει» σε τακτά διαστήματα τη γραμμή του άκρατου ενδοτισμού που εκπορεύεται από το πρωθυπουργικό γραφείο, αλλά τι καταλαβαίνουν οι Τούρκοι , οι εταίροι και οι σύμμαχοι ,όταν ο «ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ» αρχηγός του επιτελικού κράτους λέγει από το βήμα της Βουλής : Παραδώσαμε το Αιγαίο για τα λεφτά (; )

Ο ισχυρισμός του υπουργού επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, εάν δεν βγει άμεσα να ανασκευάσει, δεν συνιστά ομολογία εσχάτης προδοσίας; Πως μπορεί να ακούγεται τέτοιος λόγος στο ελληνικό κοινοβούλιο και μάλιστα από τον διορισμένο πολιτικό, που άνοιξε την κερκόπορτα στο Αιγαίο, περιορίζοντας την εθνική μας κυριαρχία από τα δώδεκα …στα έξι ναυτικά μίλια.

 

Ελπίζουμε ειλικρινά ότι ο υπουργός έκανε λεκτικό ατόπημα. Εδώ και τώρα πρέπει να γίνουμε μια μπουνιά , γιατί δυστυχώς μετά το ΒΑΤΕΡΛΟ της Συνόδου κορυφής επιβεβαιώθηκε η προειδοποίηση του Κώστα Καραμανλή που είχε πει καθαρά ξεκάθαρα :
«Σε αυτή την κρίση θα είμαστε μόνοι μας». Και να που το διαπιστώσαμε , με την κάθε άλλο παρά θετική απόφαση των ευρωπαίων ηγετών .

Αποδείχθηκε περίτρανα δυστυχώς πόσο έξω έπεσε ο Μητσοτάκης που μας έλεγε ότι τα σύνορα μας θα τα φυλάξει η Ευρώπη … και πως θα έχουμε στο πλευρό μας το στόλο και την αεροπορία των ευρωπαϊκών χωρών έναντι του τουρκικού «θηρίου».

Τι απεδείχθη; Η Άγκυρα πως κέρδισε μόνον χάδια και υποστήριξη και πάντως όχι «δαγκωματιές» όπως μας έλεγε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πέτσας … Ακόμα και τη συμπάθεια του ΝΑΤΟ … εισέπραξε με τις πρόσφατες δηλώσεις ντροπής που έγιναν από τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ που είπε: «Εκφράζω την θλίψη μου για τις κυρώσεις των ΗΠΑ προς την Τουρκία»

 

Αλήθεια τι πιστεύουν στο ΜΑΞΙΜΟΥ, γιατί να μας συμβαίνουν όλα αυτά ; Μήπως οι ΑΡΙΣΤΟΙ και ο αρχηγός αυτών, έχουν έλλειψη πληροφόρησης, η μήπως έχουν προβληματική μεθοδολογική προσέγγιση, η το και χειρότερο μήπως έχουν προβληματική μεθοδολογική προσέγγιση ;

Αλήθεια θα μας εξηγήσουν γιατί δεν πιέσαμε με το δικαίωμα Veto όπως έκανε άλλες χώρες; Έστω και την ύστατη αυτή ώρα, επιτέλους ας ακούσει ο πρωθυπουργός την δραματική βουή των επερχόμενων εθνικών δεινών…

Δεν πρέπει ο Πρωθυπουργός να δεχθεί την πολυμερή διάσκεψη , που απαιτεί η κ. Μέρκελ και άλλοι δήθεν σύμμαχοι . Η αποδοχή της πολυμερούς διάσκεψης αυτόματα καταργεί με πολιτικό τρόπο το διεθνές δίκαιο και δίνει πλεονεκτήματα στην Τουρκία, αφού θα συμμετέχουν χώρες που είναι φιλικές στην Άγκυρα όπως Ιταλία, Μάλτα, Ισπανία … Γιατί να πάμε , για να μοιράσουμε την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, την πραγματική ή δυνητική της Ελλάδος και της Κύπρου;

Ο πρωθυπουργός δεν έχει το δικαίωμα να σύρει την Ελλάδα χωρίς προϋποθέσεις , χωρίς εγγυήσεις και όρους στην
πραγματοποίηση της. Διαφορετικά πάμε γνωρίζοντας ότι θα μας πάρουν οι Τούρκοι αυτά που θέλουν να μας πάρουν με τις ευλογίες των Ευρωπαίων… Ε! Όχι ! Δεν θα παραδώσουμε ούτε την κυριαρχία ούτε τα δικαιώματα της Ελλάδος .

Εδώ και τώρα πρέπει ο Μητσοτάκης να συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για να φτιάξουμε έναν νέο εθνικό οδικό χάρτη.

Εδώ και τώρα πρέπει να ισχυροποιήσουμε την αποτρεπτική δύναμη των ενόπλων δυνάμεων με αγορά έξυπνων όπλων ενταγμένων αποκλειστικά και μόνο στις ανάγκες της άμυνας της χώρας, αλλά και της δυνατότητας της να πετύχει ισχυρό πλήγμα
στον κακό επιθετικό γείτονα που τις επόμενες μέρες θα γίνει ακόμα πιο επιθετικός .

Εδώ και τώρα είναι καιρός για αντίσταση για το καλό της πατρίδας !Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV