7+1 βίντεο-ντοκουμέντα αποδεικνύουν ευθεία τουρκική απειλή και... ελληνική κυβερνητική αμηχανία! (vids) | piperata.gr Skip to main content

7+1 βίντεο-ντοκουμέντα αποδεικνύουν ευθεία τουρκική απειλή και... ελληνική κυβερνητική αμηχανία! (vids)

Η ελληνική κυβέρνηση έπρεπε να έχει προβεί σε διεθνή διαβήματα διαμαρτυρίας και να έχει απειλήσει με απέλαση τον Τούρκο Πρέσβη!

Πρόκειται για κανονική πλέον επιχείρηση εισβολής και ασύμμετρης απειλής, όχι από πρόσφυγες και (απλούς) μετανάστες, όπως ακριβώς τελικά ορθώς έκανε λόγω το ΚΥΣΕΑ και η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όμως, πέρα από τις όποιες σωστές αρχικές αποφάσεις και τις επικοινωνιακές διαχειρίσεις προς κομματικό όφελος, προκειμένου να υπερκεράσει τα όσα έζησαν οι Έλληνες κάτοικοι των νησιών του βορείου Αιγαίου από τις κυβερνητικές εντολές και την αστυνομική βία, ο πρωθυπουργός και οι επιτελείς του βρίσκονται σε πλήρη αμηχανία και αβουλία.

Γράφει ο Πάρις Κουρτζίδης

Τα τελευταία ειδικά εικοσιτετράωρα η κυβέρνηση παρακολουθεί (δήθεν με ψυχραιμία) τις επίσημες τουρκικές δυνάμεις να επιχειρούν κατά των ελληνικών δυνάμεων και κατά των ελληνικών και ευρωπαϊκών συνόρων, σε μια προσπάθεια που έχει τη σφραγίδα της εντολής Ερντογάν να ρίξουν τον ελληνικό φράκτη στον Έβρο.

Κι όλα αυτά, τη στιγμή κατά την οποία αφήνει ανεξέλεγκτους διάφορους ακροδεξιούς παρακρατικούς να έχουν πάρει το νόμο και την τάξη στα χέρια τους, αλλά και στελέχη της, ακόμη και ακραίους βουλευτές της ΝΔ, να κάνουν προπαγάνδα κατά των βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρώντας σε πολύ κρίσιμη χρονική περίοδο να διχάσουν τον ελληνικό λαό.

Αντί ήδη η χώρα να έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης (μη τυχόν και παραδεχτεί εμμέσως πλην σαφώς έτσι τη λάθος απόφαση συνταξιοδότησης του Προκόπη Παυλόπουλου, αφού θα παρατεινόταν βάσει συντάγματος η θητεία του), αλλά και να έχει ήδη συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών (περιμένει την Σακελλαροπούλου μέχρι τις 13 Μαρτίου), ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν δίνει εντολή στο ΥΠΕΞ να καλέσει άμεσα τον Τούρκο πρέσβη (να του δείξουν τα βίντεο - ντοκουμέντα) για να τον ρωτήσει τι γίνεται στον Έβρο...

Είναι σαφές ότι η ελληνική κυβέρνηση έπρεπε ήδη να έχει προβεί σε διεθνή διαβήματα, καταγγέλλοντας την Τουρκία στο ΝΑΤΟ, αλλά και να έχει τουλάχιστον σε πρώτη φάση απειλήσει με απέλαση τον Τούρκο πρέσβη στην Αθήνα.

https://youtu.be/Oq54wGhqD8g

https://youtu.be/RBmzyAp7jFE

https://youtu.be/pUuGU-Sa1v8

https://youtu.be/cLsX5HWohcw

https://youtu.be/RWQ3ayNcXJA

https://youtu.be/FEJ603HLfIM

https://youtu.be/5w3Bfn8btsI

https://youtu.be/F8QP1-uhhLoAdd new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.