8 λέξεις: Ο εθισμός στον τζόγο και η ολική καταστροφή | piperata.gr Skip to main content

8 λέξεις: Ο εθισμός στον τζόγο και η ολική καταστροφή

Το τελευταίο διάστημα η Σμαράγδα εθίζεται όλο και περισσότερο στο πάθος της για τον τζόγο, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να το ελέγξει.

Οι περισσότεροι από τους ήρωες του ερωτικού - πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις, έχουν τα πάθη και τις αδυναμίες τους, με αποτέλεσμα να βρίσκονται αντιμέτωποι με διάφορες συνέπειες. Εξαίρεση δεν αποτελεί η Σμαράγδα, η οποία, όπως έχουμε δει, εθίζεται όλο και περισσότερο στη χαρτοπαιξία, χάνοντας κάθε έλεγχο.

Αν και εκείνη έχει επισημάνει στους κοντινούς της ανθρώπους ότι έχει σταματήσει να παίζει, κάτι τέτοιο δεν βασίζεται σε γεγονότα. Καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του my tv, στα προσεχή επεισόδια, η Σμαράγδα πηγαίνει κρυφά στη χαρτοπαικτική λέσχη και χάνει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό.
Όταν εκείνη επιστρέφει στο σπίτι, αναγκάζεται να παραδεχθεί στον σύντροφο της, τον Σίμο, όλη την αλήθεια και μαζί να δώσουν μια υπόσχεση: να κάνουν τα πάντα για να βάλουν ένα τέλος στον εθισμό τους.

Μια υπόσχεση που δεν θα μπορέσει να τηρήσει κανένας από τους δύο. Η αρχή της καταστροφής για τη γυναίκα αρχίζει όταν η Ευγενία και η Στέλλα εκμεταλλεύονται τη θέση της και περνούν στην εκδικητικότητα.
Ειδικότερα, οι δυο τους εκβιάζουν τη Σμαράγδα για να βγάλουν λεφτά, και εκείνη αναγκάζεται να ενδώσει. Τότε βλέπει τις οικονομίες της να εξαφανίζονται.

Η Σμαράγδα συνεχίζει, λοιπόν, να πηγαίνει στη χαρτοπαικτική λέσχη και κάθε μέρα που περνάει κάνουν φτερά όλο και μεγαλύτερα ποσά, με αποτέλεσμα να φτάσει στο χείλος του γκρεμού σε ό,τι αφορά τη δουλειά της, αφού δεν μπορεί να πληρώσει τις μοδίστρες στο ατελιέ της.

Έτσι, αποφασίζει να ζητήσει δανεικά από τον Άκη, αλλά εκείνος της εξηγεί πως είναι διατεθειμένος να τα δώσει υπό έναν όρο: να χωρίσει με τον Σίμο και να τον διώξει από το σπίτι.

Ωστόσο, η Σμαράγδα δεν υποκύπτει σε αυτό τον εκβιασμό και βυθίζεται όλο και περισσότερο στα χρέη της, με καταστροφικές συνέπειες.

Ενώ τα πράγματα δείχνουν πως σύντομα θα χάσει και το ατελιέ της...

Πηγή: gossip-tv.grAdd new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV