Παπαρίζου: Οι αποκαλύψεις της τραγουδίστριας στο Ενώπιος Ενωπίω - «Βίασαν την κολλητή μου στα 13 της» | piperata.gr Skip to main content
Παπαρίζου

Παπαρίζου: Οι αποκαλύψεις της τραγουδίστριας στο Ενώπιος Ενωπίω - «Βίασαν την κολλητή μου στα 13 της»

Η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις για τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης και μοιράστηκε την ιστορίας της κολλητής της.

 

Ερωτηθείσα από τον Νίκο Χατζηνικολάου αν η ίδια έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης η Έλενα Παπαρίζου απάντησε αρνητικά κάνοντας, όμως, μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

 

«Γνωρίζω ότι συμβαίνουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις παντού και στεναχωριέμαι αφάνταστα. Δεν μου έχει συμβεί. Σκέψου ότι ξεκίνησα 17 χρονών, σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο και επάγγελμα.

 

Από πολύ νέα είμαι sex humorist, κάνω πλάκα, είμαι άνετη σε αυτό το θέμα. Ένιωθα ότι οι άντρες γύρω μου με προστάτευαν. Δεν πιστεύω ότι οι δύο μακροχρόνιες σχέσεις μου έπαιξαν ρόλο στο να αναστείλουν κάποιον επίδοξο κακοποιητή.

 

Βλέπω και άντρες να βγαίνουν να μιλάνε αυτές τις μέρες. Οι άντρες συνήθως ντρέπονται και φοβούνται να καταγγείλουν γι’ αυτά τα θέματα.

 

Έχουμε κάνει βήματα ως κοινωνία, για τους ανθρώπους όμως που παθαίνουν τέτοια πράγματα, μοιάζει ακόμα σκοτάδι.

 

Θυμάμαι στο σχολείο στη Σουηδία, την καλύτερή μου φίλη, ετών 13, μεγαλύτερή μου τότε, που την βίασαν. Η ζωή της άλλαξε για πάντα από τότε.

 

Αυτά είναι συγκλονιστικά πράγματα…»

 

 

Παράλληλα η τραγουδίστρια μίλησε για τον σύζυγό της και για την γνωριμία τους. 

 

Μας γνώρισαν ο παιδικός του φίλος από το κολέγιο και η κολλητή μου, που είναι ζευγάρι. Ο Ανδρέας χωρισμένος, εγώ ελεύθερη. Βγήκαμε δύο τρεις φορές για φαγητό. Η ευγένεια του, όλο αυτό το γοητευτικό, με κέρδισε" ανέφερε χαμογελώντας η Έλενα Παπαρίζου.

 

Απαντώντας στην ερώτηση αν τον ζηλεύει, η δημοφιλής τραγουδίστρια τόνισε πως "είμαι λίγο κτητική. Δεν έχει θέματα με τις εμφανίσεις και το ντύσιμο μου ο Ανδρέας. Όταν φιληθήκαμε στη σκηνή με τον Σάκη Ρουβά είπε «Αα τι ωραία». Γνωριστήκαμε όταν ήμασταν αρκετά ώριμοι και υπάρχει εμπιστοσύνη στη σχέση μας".

 

Η Έλενα Παπαρίζου ανάφερε πως ο Ανδρέας είναι πολύ θετικό πλάσμα. "Όταν βλέπει ότι κάτι δεν πάει στον δρόμο που πρέπει θέλει να το γυρίσει τούμπα. Όταν στην πρώτη καραντίνα εγώ έπεσα πάρα πολύ και ο Ανδρέας το προσπάθησε και τελικά μου γύρισε την ψυχολογία".

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV