Μητροπολίτης Κύκκου προς δημοσιογράφο: «Σκασμός χυδαίε, παλιάνθρωπε» (vid)! | piperata.gr Skip to main content
kykkoy

Μητροπολίτης Κύκκου προς δημοσιογράφο: «Σκασμός χυδαίε, παλιάνθρωπε» (vid)!

Φραστικό επεισόδιο με απαράδεκτες εκφράσεις κατέγραψε η τηλεοπτική κάμερα του Aplha στον απόηχο της απόφασης της Ιεράς Συνόδου να αναγνωρίσει το αυτοκέφαλο της ουκρανικής εκκλησίας

 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μητροπολίτης Κύκκου Νικηφόρου προσπαθούσε να εξηγήσει τον λόγο διαφωνίας του με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου ο οποίος αποφάσισε να μνημονεύσει τον Επιφάνειο ως Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ουκρανίας. 

 

Σε κάποιο σημείο ο δημοσιογράφος Αριστείδης Βικέτος διέκοψε τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κύκκου Νικηφόρου λέγοντας, «αυτά που λέει Μόσχα», με τον πρώτο να απαντά «εσύ σε παρακαλώ άφησε με να μιλήσω». Η ένταση μεταξύ των δύο συνεχίστηκε όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν φιλοδοξεί να γίνει «Μάρκος Ευγενικός», με τον Μητροπολίτη να αντιδρά και να του απαντά «σκασμός» ενώ στην συνέχεια τον χαρακτήρισε «χυδαίο και παλιάνθρωπο».

 

 Δείτε τα όσα έγιναν στο παρακάτω βίντεο: 

 

 

Να υπενθυμίσουμε πως ο ίδιος Μητροπολίτης είχε απασχολήσει ξανά πριν από περίπου ένα χρόνο ελληνικά και κυπριακά ΜΜΕ όταν είχαν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες της πολυτελούς Mercedes του, AMG S63, η αξία της οποίας ανέρχεται σε 300.000 ευρώ και η οποία επιταχύνει από τα 0-100 σε τρία δευτερόλεπτα και κάποια δέκατα!

 

kykkoy

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV