«8 Λέξεις»: Κυκλοφόρησε το καθηλωτικό τρέιλερ της νέας σεζόν! (vid) | piperata.gr Skip to main content
«8 Λέξεις»: Κυκλοφόρησε το καθηλωτικό τρέιλερ της νέας σεζόν! (vid)

«8 Λέξεις»: Κυκλοφόρησε το καθηλωτικό τρέιλερ της νέας σεζόν! (vid)

Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωράει η προετοιμασία του νέου κύκλου για τις «8 Λέξεις» ύστερα από την απρόσμενη αυλαία του πρώτου λόγω της πανδημίας για τον κορωνοϊό.

 

Η επιτυχημένη καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, με την υπογραφή του Ανδρέα Γεωργίου και πλήθος αγαπημένων πρωταγωνιστών, αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και στη δεύτερη σεζόν.

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, κυκλοφορεί στον αέρα του καναλιού και το τρέιλερ του νέου κύκλου με το μυστήριο και την υψηλή αισθητική να πρωταγωνιστούν! Μυστικά, πάθη και αδυναμίες έχουν κερδίσει από την πρώτη κιόλας σεζόν τους τηλεθεατές του ερωτικού,πολιτικού θρίλερ.

 

Στοιχεία που δεν θα μπορούσαν σε καμιά περίπτωση να απουσιάζουν από τον δεύτερο κύκλο και τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης καθημερινής σειράς.

Πρώτο λόγο στο καλογυρισμένο τρέιλερ της σειράς έχουν, βεβαίως, οι παλαιότεροι Ανδρέας Γεωργίου, Ναταλία Κηρύκου, Πέμη Ζούνη, Γιώργος Παρτσαλάκης, Θάλεια Ματίκα, Απόστολος Γκλέτσος, Βύρων Κολάσης, Κούλλης Νικολάου, Στέφανος Μιχάηλ, Ιάσονας Παπαματθαίου, Ιφιγένεια Τζόλα, Πάνος Μπακανδρέας, Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο.

Χωρίς, ωστόσο, να απουσιάζουν από αυτό και τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στις «8 Λέξεις, δηλαδή οι Νίκος Πολυδερόπουλος, Θεοχάρης Ιωαννίδης και Άννα Μπεζάν.

 

Έτσι, στον δεύτερο κύκλο για τις «8 Λέξεις», αναμένεται να έχουμε περισσότερες απρόσμενες ανατροπές στη ζωή των ηρώων!

 

Δείτε το τρέιλερ της σειράς για την δεύτερη σεζόν: 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.