Τζο Μπάιντεν: «Την 28η Οκτωβρίου οι Έλληνες ενέπνευσαν τον ελεύθερο κόσμο» | piperata.gr Skip to main content
Τζο Μπάιντεν: «Την 28η Οκτωβρίου οι Έλληνες ενέπνευσαν τον ελεύθερο κόσμο»

Τζο Μπάιντεν: «Την 28η Οκτωβρίου οι Έλληνες ενέπνευσαν τον ελεύθερο κόσμο»

Μήνυμα για τη σημερινή 80ή επέτειο της «Ημέρας του Όχι», στέλνει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την Προεδρία των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

 

«Σήμερα γιορτάζουμε την 80ή επέτειο της Ημέρας του Όχι. Οι Έλληνες ενέπνευσαν τον ελεύθερο κόσμο όταν αντιστάθηκαν στον στρατό εισβολής του Μουσολίνι, και αυτό το θαρραλέο πνεύμα παραμένει ζωντανό έως σήμερα, υπενθυμίζοντας μας ότι πρέπει επίσης να ορθώσουμε ανάστημα και να κάνουμε το χρέος μας για να προστατεύσουμε τη δημοκρατία μας» γράφει στην ανάρτησή του.

 

 

Σημειώνεται πως ο υποψήφιος των Δημοκρατικών άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα κατά την πρώιμη ψηφοφορία στο προπύργιό του στο Ουίλμινγκτον, στο Ντέλαγουερ, για τις προεδρικές εκλογές, όπου διεκδικεί τον προεδρικό θώκο.

 

Έπειτα από μια σύντομη ομιλία σχετικά με την πανδημία Covid-19, ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, ηλικίας 77 ετών, που προηγείται στις δημοσκοπήσεις, πήγε να ψηφίσει, μπροστά στις κάμερες που είχαν στηθεί έξω από το εκλογικό τμήμα, μαζί με τη σύζυγό του Τζιλ Μπάιντεν.

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV