Στην Πάτρα ο Χρυσοχοΐδης - Συναντήσεις με τις τοπικές αρχές και με τον Μητροπολίτη | piperata.gr Skip to main content
Χρυσοχοΐδης

Στην Πάτρα ο Χρυσοχοΐδης - Συναντήσεις με τις τοπικές αρχές και με τον Μητροπολίτη

Στην Πάτρα μετέβη το πρωί του Σαββάτου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, όπου είχε συναντήσεις με όλους τους τοπικούς παράγοντες και τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο, προκειμένου να υπάρξει μια συνολική προσπάθεια για την αυστηρή εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού μετάδοσης του κορονοϊού, ενόψει της εορτής του Πολιούχου της πόλης Αγίου Ανδρέα, που είναι τη Δευτέρα.

 

Σημειώνεται ότι η Αχαΐα είναι μεταξύ των επτά πιο επιβαρυμένων περιοχών της χώρας σε ό,τι αφορά την Covid-19 και τον τελευταίο καιρό παρατηρείται αυξημένη υγειονομική επιβάρυνση, που προβληματίζει έντονα την κυβέρνηση, πράγμα το οποίο φαίνεται και από το γεγονός ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός έκανε συστάσεις για την τήρηση των μέτρων στον δήμαρχο Πάτρας Κωνσταντίνο Πελετίδη, με τον οποίο επικοινώνησε τηλεφωνικά, ενώ και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, έκανε έκκληση να μην γίνει εφέτος μια μεγάλη υπερτοπική γιορτή.

 

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η επίσκεψη του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην Πάτρα. Ο υπουργός είχε σύσκεψη στις 10.30 το πρωί στο αστυνομικό μέγαρο, στην οποία συμμετείχαν εκτός από τα στελέχη της Αστυνομίας, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, οι πέντε δήμαρχοι του νομού, ο διευθυντής της ΥΠΕ, οι διοικητές των δύο μεγάλων νοσοκομείων της περιοχής, και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου.

 

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν από κάθε φορέα, για τον περιορισμό της πανδημίας γενικώς και δόθηκαν οδηγίες στην Αστυνομία για αυστηρούς ελέγχους και την εφαρμογή των μέτρων.

 

Μετά την σύσκεψη ο κ. Χρυσοχοΐδης επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο,για να συζητήσουν το θέμα του εορτασμού του Αγίου Ανδρέα.
 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV