Αρης Σπηλιωτόπουλος: Σφάζει με το βαμβάκι τον Μητσοτάκη για το σόου με τον εμβολιασμό (post) | piperata.gr Skip to main content
 Αρης Σπηλιωτόπουλος: Σφάζει με το βαμβάκι τον Μητσοτάκη για το σόου με τον εμβολιασμό (post)

Αρης Σπηλιωτόπουλος: Σφάζει με το βαμβάκι τον Μητσοτάκη για το σόου με τον εμβολιασμό (post)

Με αναρτήσεις του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Facebook και στο Instagram ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή Αρης Σπηλιωτόπουλος, στηλιτεύει το πρωτοφανές φαινόμενο – επικοινωνιακό σόου με τον εμβολιασμό του πρωθυπουργού Κυριάκος Μητσοτάκης και κυβερνητικών στελεχών εκτός… σειράς!

 

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος στις δύο αναρτήσεις του χρησιμοποιεί το παράδειγμα της πρωθυπουργού της Δανίας Μέτε Φρέντρικσεν η οποία, στις 27 Δεκεμβρίου ανακοινώνοντας την έναρξη των εμβολιασμών στη χώρα τόνισε ότι η ίδια δεν θα εμβολιαστεί πρώτη και θα περιμένει τη σειρά της, καθώς δεν ανήκει σε ευπαθή ομάδα.

 

ΔΑΝΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

 

«Αποφασίσαμε ότι οι πολίτες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και το προσωπικό πρώτης γραμμής των νοσοκομείων θα εμβολιαστεί πρώτα. Το κάναμε για να αποτρέψουμε σοβαρές ασθένειες και θανάτους. Από τη στιγμή που δεν ανήκω σε ομάδα υψηλού κινδύνου, θα περιμένω να έρθει η σειρά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Φρέντρικσεν.

 

Το παράδειγμά της φυσικά δεν ακολούθησε ο έλληνας πρωθυπουργός και πλειάδα στελεχών της κυβέρνησης.

 

Η ανάρτηση Σπηλιωτόπουλου στο Facebook 

 

Δημοσιεύτηκε από Aris Spiliotopoulos (Άρης Σπηλιωτόπουλος) στις Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV