Σοβαρό τροχαίο για την ηθοποιό Ευτυχία Μελή: «Η μητέρα μου δεν θα πάει στην κηδεία μου σήμερα» (pics) | piperata.gr Skip to main content
ευτυχια μελη

Σοβαρό τροχαίο για την ηθοποιό Ευτυχία Μελή: «Η μητέρα μου δεν θα πάει στην κηδεία μου σήμερα» (pics)

H ηθοποιός Ευτυχία Μελή, που φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά «8 Λέξεις», περιγράφει με μια ανάρτησή της στο facebook, το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στην λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου και το πως σώθηκε από...θαύμα! 

 

Συγκλονίζουν τα λόγια της ηθοποιού, που γλίτωσε την τελευταία στιγμή από ένα -παρολίγον- δυστύχημα, που θα προκαλούσε πόνο και θλίψη στην οικογένεια και τους οικείους της.

 

Διαβάστε παρακάτω την ανάρτηση της ηθοποιού:

 

«Σήμερα η μαμά μου Ειρήνη δεν θα έχει να πάει στην κηδεία μου. Δεν θα κλαίει, δεν θα χαϊδεύει το πεθαμένο σώμα μου στην κάσα. Γιατί σε ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ κατάφερα να πετάξω το αμάξι μου από την άλλη για να  σωθώ από τον Ραλίστα με το άσπρο αυτοκίνητο που ερχόταν με φόρα καταπάνω μου. Με την θέση του ξάπλα πίσω, τα γάντια του ραλίστα στα χέρια, το τιμόνι ειδικό για τρέξιμο ο κύριος (πάνω από 40) βγήκε στην Παραλιακή να παίξει.

 

Όλοι φώναζαν ότι έτρεχε με 200. Ζει. Τον χάιδεψα με αγάπη και του είπα ότι χαίρομαι που ζει….. αλλά χαίρομαι πιο πολύ για την μαμάκα μου που ζω εγώ. Από χτες κοιτάω την φύση και τον ουρανό σαν δώρο Θεού. Αγκαλιάζω τα ζώα μου και τα φιλάω συνέχεια. Ευχαριστώ τον κολλητό μου τον Δημήτρη που κατέβηκε από τον παράδεισο και με έσωσε – εκείνο το βράδυ τον είχα δει στον ύπνο μου να μου λέει ότι πρέπει να με οδηγήσει εκείνος στην δουλειά για να γλιτώσω από τον Θάνατο ?. Πίσω από μένα ήταν ένας δίμετρος άντρας γύρω στα 35-40. Εκείνος μάλλον είχε Άγιο. ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑ !!!!! Δεν έχετε δικαίωμα στην ζωή των άλλων».

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV