Πρέβεζα: Προφυλακιστέος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για βιασμό της 83χρονης ο 40χρονος | piperata.gr Skip to main content
Πρέβεζα

Πρέβεζα: Προφυλακιστέος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για βιασμό της 83χρονης ο 40χρονος

Προφυλακιστέος για απόπειρα δολοφονίας και για βιασμό κρίθηκε ο 40χρονος που βίασε και ξυλοκόπησε την 83χρονη στη Πρέβεζα.

 

Όπως μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα epirus-tv-news.gr, o 40χρονος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ στη διάρκειας της απολογίας του σήμερα τόνισε εκ νέου ότι η ηλικιωμένη τον κάλεσε στο σπίτι της, παραμένοντας στους αρχικούς του ισχυρισμούς περί μέθης και αδυναμίας του να θυμηθεί το τι ακριβώς συνέβη.

 

Όπως είπε η συνήγορός του, κ. Γούση 40χρονος (ο οποίος στο παρελθόν έχει καταδικαστεί και για ναρκωτικά) με καταγωγή από το Πακιστάν αρνήθηκε ότι ξυλοκόπησε την ηλικιωμένη στην Πρέβεζα, ενώ αναφορικά με τη σεξουαλική επαφή ισχυρίστηκε ότι έγινε συναινετικά.

 

Υπενθυμίζεται ότι ηλικιωμένη εντοπίστηκε γυμνή και δίχως να έχει τις αισθήσεις της από μια γειτόνισσα η οποία ανησύχησε επειδή δεν την είχε δει για αρκετή ώρα. Αμέσως, κλήθηκε το ΕΚΑΒ που την μετέφερε αρχικά στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας και στη συνέχεια, λόγω των χτυπημάτων που είχε δεχτεί η 83χρονη, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.


 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV