Παναθηναϊκός: Συμφωνία Βιγιαφάνιες με Μαζατλάν -  Έρχεται ως ελεύθερος!  | piperata.gr Skip to main content
Παναθηναϊκός: Συμφωνία Βιγιαφάνιες με Μαζατλάν -  Έρχεται ως ελεύθερος! 

Παναθηναϊκός: Συμφωνία Βιγιαφάνιες με Μαζατλάν -  Έρχεται ως ελεύθερος! 

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες δέχτηκε να χαρίσει σημαντικό μέρος των χρημάτων του στους Μεξικανούς και έτσι έρχεται ως ελεύθερος στον Παναθηναϊκό όπου θα υπογράψει για τρία χρόνια.

 

Τα διαδικαστικά λύνουν απόψε οι δικηγόροι. Αίσιο τέλος είχαν για τον Παναθηναϊκό οι διαπραγματεύσεις του Λούκας Βιγιαφάνιες με τη Μαζατλάν (πρώην Μονάρκας) καθώς οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στους Μεξικανούς και τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό για το ύψος της αποζημίωσης που θα δοθεί προκειμένου ο 29χρονος άσος να μείνει ελεύθερος!

 

Ο Βίγια αποδέχτηκε να χαρίσει μεγάλο μέρος των χρημάτων που δικαιούτο βάσει του συμβολαίου του με τη Μαζατλάν και έτσι έδωσε ο ίδιος τη λύση στο ζήτημα που είχε προκύψει ανάμεσα στις δύο πλευρές, έχοντας υπόψη του ασφαλώς και ότι ο Παναθηναϊκός μέσω του Τσάβι Ρόκα είχε ξεκαθαρίσει ότι επιθυμεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος και όχι με τη μορφή του δανεισμού.

 

Ο Βιγιαφάνιες ήταν εξ αρχής σαφές ότι θα έκανε τα πάντα προκειμένου να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και για αυτό το λόγο άλλωστε οι Μεξικανοί τρέναραν την υπόθεση με στόχο το μέγιστο δυνατό όφελος για τους ίδιους.

 

Τελικά η χρυσή τομή βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης και απομένουν μόνο τα διαδικαστικά για τη λύση του συμβολαίου του, με τους δικηγόρους των δύο πλευρών να τα διευθετούν αυτήν την ώρα.

 

Ο Αργεντινός άσος θα έρθει άμεσα στην Αθήνα και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το τριφύλλι, που είναι πλέον έτοιμο να υλοποιήσει μία πολύ σημαντική μεταγραφική ενίσχυση.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV